lisantus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 arkadaslar uzun zaman kafamı yedikten sonra böyle bi diz üstü yapmayi düsünüyorum tabi pcı ex destekli diz üstü türkiyeye gelince p4 3.4 2048 drr400 ram ati x800 ekran karti gibi bi sistem masaüstülere tas cikarmazmi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aynı parayı vereceğin bir masaüstüne taş değil çakıl bile çıkartamaz. ayrıca aynı özelliklere sahip masaüstüne de taş çıkartamaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 abi iste neden özellikler ayniysa masaüstün daha hizli oluyo [Bu mesaj lisantus tarafından 17 Ocak 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 (1)dizüstü bilgisayarların hepsinde mobile işlemci kullanılır ve (2)özellikle centrino olmayanlarda ısınma sorunları vardır[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ati x800 ekran kartını neresine sokcan dizistünün? varmıki notebooklar icin o kart? hem param var benim ulen cıglıgı atıyosunda niye ramler 400mhz onu anlayamadım eheh[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. [Bu mesaj Fistan tarafından 17 Ocak 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lol[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 pcı ex destekli diyorum dimi senin haberin yok galiba yeni cikacak diz üstülerde pcı ex slotu var bide x800 mabily ekran karti ati onuda yeni cikarda dizüstü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Mum_Chamber, 17 Ocak 2005 01:01 tarihinde demiş ki: (1)dizüstü bilgisayarların hepsinde mobile işlemci kullanılır ve (2)özellikle centrino olmayanlarda ısınma sorunları vardır o kadar emın konusmada yanı bende p4 3.06 war toshıba ısınma soz konusu deıl zaten kademelı fan war[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 haberim yok nedir bu pci ex ben pentium 166mmx kullanıyorum ekiekiekieki. tamamda niye 400mhz ram onu anlamadım ben[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. [Bu mesaj Fistan tarafından 17 Ocak 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dizüstülerde bildiyim kadariyla en fazla 400mhz var onun için yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 boşa para verirsin o dizistüne. ona verceğin parayla nasıl bi masaüstü alırsın biliyonmu uberr[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dimi dogru diyosun ben mini pclere bakayim yer sorunum varda:) [Bu mesaj lisantus tarafından 17 Ocak 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 pci ex hicbir isine yaramaz yol olmayan yerde ferrari almaya benziyor tam tersi veri yolu çok geniş ama o tip oyunlar + uygulamalar mevcut deil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar