Malibu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Şimdi bende Cd Key falan yok. Şimdi ben US Cd si alsam. Sonrada http://en.wow-europe.com/support/webform/webform.aspx Aha bu linklen EU ya çevirsem Acc umu. EU Final Betaya Girebilir miyim? Bir fikriniz var mıdır?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 cevirilerse gelirsin ne kadar surer belli degil bazılarınki hala cevrilmemiş.[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ ------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bizde öyle yaptık ama hala giremedik girenler var ama bi o kadarda giremeyen var nerdeyse 2 hafta oldu biz hala giremedik....[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 valla ukalalik gibi olmasin ama wow un US versiyonuda yokki piyasada (internet yolluyla bulamadik dukkandan alirsan o ayri ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Valalhi ben etradeden aldım bayağı bir kişi oradan aldık sonradan bir arkadaşım daha almak istedi dün konuştum yetkili arkadaşla ondada kalmamış hatta amerikadaki shoplarda bile bulamıyormuş...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bnm arkım hem new yorkta hem de chicago da gameshoplara sordu oyunu hiç bir yerde kalmamıs.Kanada fln isyanlarda zaten.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 beklediğin hata bence. :) çevir, gir. ben öyle yaptım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Peki eu versiyonunun çıkış tarihi konusunda bilgisi olan var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 14 subat[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ ------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar