Malibu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Şimdi bende Cd Key falan yok. Şimdi ben US Cd si alsam. Sonrada http://en.wow-europe.com/support/webform/webform.aspx Aha bu linklen EU ya çevirsem Acc umu. EU Final Betaya Girebilir miyim? Bir fikriniz var mıdır?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Yalicapkini Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 cevirilerse gelirsin ne kadar surer belli degil bazılarınki hala cevrilmemiş.[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ -------------------
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bizde öyle yaptık ama hala giremedik girenler var ama bi o kadarda giremeyen var nerdeyse 2 hafta oldu biz hala giremedik....[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Remus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 valla ukalalik gibi olmasin ama wow un US versiyonuda yokki piyasada (internet yolluyla bulamadik dukkandan alirsan o ayri ama)
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Valalhi ben etradeden aldım bayağı bir kişi oradan aldık sonradan bir arkadaşım daha almak istedi dün konuştum yetkili arkadaşla ondada kalmamış hatta amerikadaki shoplarda bile bulamıyormuş...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
dwight Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bnm arkım hem new yorkta hem de chicago da gameshoplara sordu oyunu hiç bir yerde kalmamıs.Kanada fln isyanlarda zaten.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 beklediğin hata bence. :) çevir, gir. ben öyle yaptım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise>
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Peki eu versiyonunun çıkış tarihi konusunda bilgisi olan var mı??
Yalicapkini Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 14 subat[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ -------------------
Öne çıkan mesajlar