Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 7 yıllık metal günlerimden soora son üç aydır doom,melodic black,melodic death hastası bana bişiler oldu bianda yumuşadım.. son 3 aydır: Dargaard Estatic Fear Empyrium Moby Mercan Dede-nar dan başka bişi dinleyemiorum bu halim hakkında gerek yorum gerekse bu türleri dinleyen insan başka neler dinleyebilir grup tavsiyesi alabilirim acil :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Git GnR dinle alakasız olsa bile seversin :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Dargaard çok güzeldir. Valla sana önerim şunları dinle, biliyorsundur gerçi bu grupları, iyice yumuşa ama adam gibi metal dinle euhe, son zmanlarda hatun vokal harici dinleyemz oldum. Theater of Tragedy Leaves' Eyes Lacuna Coil Within Temptation The Sins of Thy Beloved After Forever Darkwell vs.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 çok yönlü olunuz diorm. öneriler: vivaldi, rahmaninof pearl jam, placebo radiohead, jeff buckley beady belle, bexter, portishead biraz daa deişik tarz da takılmak istersen de: mogwai[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tristania theatre of tragedy stratovarius[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 obacan alakasiz olmalarina ragmen her tavsiye topicinde yok gnr'di, yok bg'ydi bahsedip durmani tasvip etmiyorum[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: 555, 16 Ocak 2005 18:32 tarihinde demiş ki:stratovarius Ben bu grubun her elemanını ayrı ayrı sevmeme rağmen, stratovarius grubunu, grup olarak bir türlü sevemedim. Sanki birbirine uymayan lezzetli şeylerin karıştırılması gibi geldi. (dream theater da öyle oluyor bazen.)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kiss'in neşeli sarkıları olabilir rock'n'roll all nite gibi[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 leave's eyes ı duymuştum tot nin hatunun grup glb dinlemedim ama darkwell ediniim hemen bi de saol pent en yakın senin yazdıklarındı.. @obacan gnr iidir şimdi kasar beni biara söz dinlerim :) said: Penthesilea, 16 Ocak 2005 13:41 tarihinde demiş ki: Dargaard çok güzeldir. Valla sana önerim şunları dinle, biliyorsundur gerçi bu grupları, iyice yumuşa ama adam gibi metal dinle euhe, son zmanlarda hatun vokal harici dinleyemz oldum. Theater of Tragedy Leaves' Eyes Lacuna Coil Within Temptation The Sins of Thy Beloved After Forever Darkwell vs. [signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 rammstein,rhcp,radiohead,prodigy,soad.. fln karışık iyi gider[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 :) Darkwell - Suspiria güzel albümdür bak. Evet, Theater of Tragedy Liv Kristine'in eski grubu, Leaves' Eyes'da şu an ve Cradle of Filth - Nymphetamine deki kadın işte. Ya RtN ye gidemedim ve arkadaşlarım buna sarılıp resim çektirmiş böhühü[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar