grinny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Canım babam için Ebay'de, sahibinden'de motorsiklet yedek parçası arama ve forum iç dış etme işlemleri için zibilyon Chrome tabı açık olduğu halde pes etmeyecek ev bilgisayarı toplayacağım. Aşağıdaki soruların cevaplarını arıyorum; G3258 yeterli olur mu i3'e mi gitsek? Bu (MSI H81M-P33) anakartta bu işlemciler için BIOS yükseltmek gerekir mi yoksa başka anakarta mı bakmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Para sıkıntısı yoksa i3`de olur. MSI-7817'i i5-4460 ile beraber kullanıyorum, sorun yaşamadım. Bios versiyonum`da 3.2'idi. -Update yapmadan önce- http://www.msi.com/support/mb/B85ME33.html#support-cpu Burda detaylı bilgi verilmiş, kolay gelsin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Teşekkürler, bu bahsettiğim zibilyon adet tab açılması durumunda 3258 ile i3 arasında fark olur mu acaba? Hyperthreading falan diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bütün babalar aynı demek ki ya. Abi insan tab kapatır ya benimkide aynı 100 tane tab açık bırakıyor. Sonra unutuyor en üstteki pencereyi kapatıyor hop gitti bütün tablar ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Yok abi orada minimum 143 adet tab açık olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar