lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Buyrun seyredin. Hayran kalicaksiniz :) (DivX, 23.77MB)[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Az daha detay yapabilir misin? Kısaca içeriği nedir? Ne göreceğiz? Buz kalıbının içine basılmış bir kasa? Sıvı soğutma sistemi kullanılmış bir sistem? Dev vantilatörler? Ethilklorid? Merak ettim de[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kendercik bu video da overclock dunya rekorunu kiriyorlar. Indir ve seyret supriz olsun :D[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hadi bakalımm Zaten senin mesajına kadar neredeyse bitti :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Evet evet... Anlatmayalım sürpriz olsun :p Burdan gördüğümüz kadarıyla gelecek kimyasallarda :) 5255MHz ===> -196 C Deli lan bunlar. Ben bile bilgisayar teknolojilerinden elini ayağını çekmiş birisi olarak epeyce affalladım ve gücendim böyle bir dünya rekoru eylemine karşı. Paylaştığın için sağol. Değermiş :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Harbiden indirdiginize degecek bisey ... ayrıca lordgnr ordaki sıvı nedir yaf :D bende denicem evde yazları iyi olur busszzz gibim :D[signature][hline]$ozluk | Mail | :: [email protected] Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Sıvı azot yazıyor o tübün üzerinde NO2 işte... Arabalarda kullanan aşırı soğutma yöntemiyle aşırı yakıt yüklemek için kullanılan madde. Yani NOS'lu bilgisayar kullanılmış oluyor o izlediğiniz videoda. [signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 14 Ocak 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 heyecanla izledim süper bir olay valla[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ohaa biz daha nelerle ugrasıyoruz makınemızı sogutalım diye[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 OHANESİİİİİ sayın seyirciler . Fakat CPU kullanımı baya bi artmıştı en sona doğru . O biraz bozdu bence işi ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben biliodum bu numarayı da 1.2yimiydi neydi 3.6ya çıkarmıştı biri nitrojenle..bu demekki aşmış..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 güzel video.. yalnız benim en son okuduğum rekor 6+ Ghz .. P4 3.06 ile yapılmış..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Evet bunu da görmüştüm yine paticikte bir yerlerde. Ama buradaki videonun şirinliği tartışılmaz:) Muhtemelen daha eski bir rekordur.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hicbi ise yaramıyor bu overclock hastalık oldu ya bende de[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bende 175Wattlık bir power supply var Pentium III 1GHz işlemcinin yanında 256mb ram ile gıcır gıcır anlaşıyoruz. Zaten bilgisayar 7/24 açık durumda. Gelmez yani bana overclock falan. Millet zevke geliyo bu overclock işiyle. Tamamen tatmin için kasıyorlar bu kadar :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 video korkunç bir sonla bitiyormuş :-o farketmemiştim.. :) cidden tehlikeli..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Kendercik, 15 Ocak 2005 01:22 tarihinde demiş ki: bende 175Wattlık bir power supply var Pentium III 1GHz işlemcinin yanında 256mb ram ile gıcır gıcır anlaşıyoruz. Zaten bilgisayar 7/24 açık durumda. Gelmez yani bana overclock falan. Millet zevke geliyo bu overclock işiyle. Tamamen tatmin için kasıyorlar bu kadar :) teknik bilginde gelişiyor baya, ama araba modifiyesindeki gibi önce bir hobi sonra vazgeçememezlik.. gözünü hırs bürümüş bunların.. :)[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 dvix player var ama 30. snden sonra görüntüde bi değişiklik olması müzk devam ediyor am göüntü gelmiyordu neyle izlemek laızm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 divx player için bir şey diyemem ama bilgisayarda izlemek için codec falan indirmek gerekir herhalde.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 video'yu izlemek icin DivX yeterli olmasi lazim. En son versiyonu icin : http://www.divx.com/divx/download/[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 6.6 ghz vardi bir ara?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 topic asarilara iniyor Gormeyen arkadaslar gorsun istedim :)[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 simdi izledim de super bisey bu ya :)[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bişi deilki bu zaten o overclock u yapitktan sonra işlemci yanior o anda onemli olan ole kalmasi :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 adamlara benim işlemcim kötü bana bi işlemci versenize desem hass.. derler ama overlock yapacam diye çatır çatır yakarlar :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar