Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

overclock ve sogutma boyle yapilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az daha detay yapabilir misin? Kısaca içeriği nedir? Ne göreceğiz?
Buz kalıbının içine basılmış bir kasa?
Sıvı soğutma sistemi kullanılmış bir sistem?
Dev vantilatörler?
Ethilklorid?

Merak ettim de[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
Evet evet... Anlatmayalım sürpriz olsun :p
Burdan gördüğümüz kadarıyla gelecek kimyasallarda :)

5255MHz ===> -196 C

Deli lan bunlar. Ben bile bilgisayar teknolojilerinden elini ayağını çekmiş birisi olarak epeyce affalladım ve gücendim böyle bir dünya rekoru eylemine karşı.

Paylaştığın için sağol. Değermiş :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
Harbiden indirdiginize degecek bisey ...

ayrıca lordgnr ordaki sıvı nedir yaf :D bende denicem evde yazları iyi olur busszzz gibim :D[signature][hline]$ozluk
| Mail | :: [email protected]

Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor
Mesaj tarihi:
Sıvı azot yazıyor o tübün üzerinde

NO2 işte... Arabalarda kullanan aşırı soğutma yöntemiyle aşırı yakıt yüklemek için kullanılan madde.

Yani NOS'lu bilgisayar kullanılmış oluyor o izlediğiniz videoda.

[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 14 Ocak 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
OHANESİİİİİ sayın seyirciler .

Fakat CPU kullanımı baya bi artmıştı en sona doğru . O biraz bozdu bence işi ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
ben biliodum bu numarayı da 1.2yimiydi neydi 3.6ya çıkarmıştı biri nitrojenle..bu demekki aşmış..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
Evet bunu da görmüştüm yine paticikte bir yerlerde. Ama buradaki videonun şirinliği tartışılmaz:) Muhtemelen daha eski bir rekordur.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
bende 175Wattlık bir power supply var
Pentium III 1GHz işlemcinin yanında 256mb ram ile gıcır gıcır anlaşıyoruz.
Zaten bilgisayar 7/24 açık durumda. Gelmez yani bana overclock falan.

Millet zevke geliyo bu overclock işiyle. Tamamen tatmin için kasıyorlar bu kadar :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 15 Ocak 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
bende 175Wattlık bir power supply var
Pentium III 1GHz işlemcinin yanında 256mb ram ile gıcır gıcır anlaşıyoruz.
Zaten bilgisayar 7/24 açık durumda. Gelmez yani bana overclock falan.

Millet zevke geliyo bu overclock işiyle. Tamamen tatmin için kasıyorlar bu kadar :)

teknik bilginde gelişiyor baya, ama araba modifiyesindeki gibi önce bir hobi sonra vazgeçememezlik.. gözünü hırs bürümüş bunların.. :)[signature][hline]¿ lé³t «
Mesaj tarihi:
dvix player var ama 30. snden sonra görüntüde bi değişiklik olması müzk devam ediyor am göüntü gelmiyordu neyle izlemek laızm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
divx player için bir şey diyemem ama bilgisayarda izlemek için codec falan indirmek gerekir herhalde.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
adamlara benim işlemcim kötü bana bi işlemci versenize desem hass.. derler ama overlock yapacam diye çatır çatır yakarlar :([signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...