Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Fire field'la duvar arasına sıkıştırılmış player, runebook ile etkilenmeden kaçabiliyor.Buna bir çözüm bulamadim.Mümkünse bilen biri varsa; bana yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 scp ni görmemiz lazım ama genel olarak bir events verirsin on=@hit findid.i_rune_bilmemne.remove //rune olunca adama verdigin item src.sysmessage Buyu bozuldu. gibi[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 // ---------------------------- // RUNEBOOK.SCP - RUNEBOOK SISTEMI // SON GUNCELLENME TARIHI: 21 Ocak 2002 -cQ // ---------------------------- // ------------------------------ // Bos girdilerin checklerini kaldirdim sorun cikartiyordu simdi sorunsuz // ------------------------------ VERSION=0.55 [ITEMDEF i_runebook] ID=i_spellbook TYPE=t_script WEIGHT=0.1 NAME=runebook RESOURCES=16 i_scroll_blank, 4 i_scroll_recall SKILLMAKE=INSCRIPTION 70.0, MAGERY 60.0 ON=@Create COLOR=045e MOREX=4 // charge ATTR=0024 TAG.NAME=isimsiz // default isim TAG.EATRUNE=01 TAG.POS1_X=0 TAG.POS2_X=0 TAG.POS3_X=0 TAG.POS4_X=0 TAG.POS5_X=0 TAG.POS6_X=0 TAG.POS7_X=0 TAG.POS8_X=0 TAG.POS9_X=0 TAG.POS10_X=0 TAG.POS11_X=0 TAG.POS12_X=0 TAG.POS13_X=0 TAG.POS14_X=0 TAG.POS15_X=0 TAG.POS16_X=0 ON=@Click if !(strmatch('','isimsiz') message a [] // degi$tirilebilen isim else message a endif return 1 ON=@DClick SRC.SOUND=85 if () src.FINDID.i_rb_delay.REMOVE src.FINDID.i_rb_delay2.REMOVE src.EVENTS -e_x_breakspell src.f_fizzle ENDIF var.rb_font1 DIALOG d_runebook RETURN 1 ON=@TargOn_Char RETURN 1 ON=@TargOn_Item IF != SRC.SYSMESSAGE Ekleyeceginiz sey cantanizda olmali. RETURN 1 ENDIF IF =1 IF ( = 01f4c ) MOREX= + SRC.TARG.REMOVE SRC.SYSMESSAGE Kitaba sarj eklendi. ELSE SRC.SYSMESSAGE Bu bir recall scrollu degil. Sadece recall scrollarini kullanabilirsiniz. ENDIF RETURN 1 ELSEIF =2 IF (( = t_rune ) || ( = 014 )) IF (==0) SRC.SYSMESSAGE Bu rune bos, bunu kullanamazsiniz. RETURN 1 ENDIF ELSE SRC.SYSMESSAGE Bu bir rune degil. RETURN 1 ENDIF TAG.HOLD_LOCAL= TAG.HOLD_X= TAG.HOLD_Y= TAG.HOLD_Z= TAG.HOLD_M= ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL1= TAG.POS1_X= TAG.POS1_Y= TAG.POS1_Z= TAG.POS1_M= SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL2= TAG.POS2_X= TAG.POS2_Y= TAG.POS2_Z= TAG.POS2_M= SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL3= TAG.POS3_X= TAG.POS3_Y= TAG.POS3_Z= TAG.POS3_M= SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL4= TAG.POS4_X= TAG.POS4_Y= TAG.POS4_Z= TAG.POS4_M= SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL5= TAG.POS5_X= TAG.POS5_Y= TAG.POS5_Z= TAG.POS5_M= SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL6= TAG.POS6_X= TAG.POS6_Y= TAG.POS6_Z= TAG.POS6_M= SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL7= TAG.POS7_X= TAG.POS7_Y= TAG.POS7_Z= TAG.POS7_M= SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL8= TAG.POS8_X= TAG.POS8_Y= TAG.POS8_Z= TAG.POS8_M= SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL9= TAG.POS9_X= TAG.POS9_Y= TAG.POS9_Z= TAG.POS9_M= SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ENDIF IF (=0) SRC.SYSMESSAGE Rune'u kitaba eklediniz. SRC.SOUND=79 TAG.LOCAL10= TAG.POS10_X= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Spoiler olsa daha iyi olurdu da hadi neyse ...[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Büyük ihtimalle; e_x_breakspell eventi ile f_fizzle functionunu kullandığın scriptlerden kaldırdığın için bunlar işlemiyor... Konsola bakarsan errorlerini alırsın zaten... f_fizzle functionu için; [spo1=Function f_fizzle][function f_fizzle] // fizzle functionu effect 3,i_fx_smoke_small,3,40,1 src.sysmessage Gitti buyun! sound 92 if ( > 8) mana ( - {5 8}) else mana 1 endif if () findid.i_magerylvl.remove endif if () findid.i_evallvl.remove endif if () findid.i_poisonlvl.remove endif if () findid.i_spdelay_man.remove elseif () findid.i_spdelay_woman.remove elseif () findid.i_spdelay_unisex.remove endif[/spo] ;)[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Chemical, 19 Ocak 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Şu wastinin avatarı editliyorumda Şu bilgisayarı atmak lazım New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar* [Bu mesaj Rotweiler tarafından 16 Ocak 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Zahmet olmazsa bana o scripti fixlenmiş olarak spoiler ile geçebilecek olan varmı? Pek anlamıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bak o "spoiler" içinde scp ekledim ya, onu işte u runebook scriptinin içine koy... Sonra birdaha dene...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Chemical, 19 Ocak 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Şu wastinin avatarı editliyorumda Şu bilgisayarı atmak lazım New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar