THiM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bilgisayar ordularını deniz aşırı götürebiliyor. Bunun yolu nedir? Transport gemisi var da ben mi bulamadım???[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 liman koydun mu?[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 eğer iki toprak arasındaki denizlerde(her deniz bölgesinde) gemin warsa limanlı bi topraktaki ordunu öbür tarafa geçirebilirsin[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 viking invasion alan var mı bu arada? çıkmış olması lazım geçen ay falan[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ıben aldım yeni bi donem war viking ler felam war derebeylik donemi felam snrm daha ingiltere kurulmamıs ingiltere toprakları uzerinde savasıyorsunuz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ordularını geçirmek istediğin bölgede düşman donanması olmaması lazım aynı zamanda...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 çok teşekkürler :) bir türlü rodosu alamamıştım ehehe[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Aynı şekilde deniz ticareti için, ülkeler arasında ki bölgelerin tamamında geminiz olmas lazım... Güzel oyun ama fazlası kafa yormaya başlayınca koymuştuk kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Norak, 05 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: viking invasion alan var mı bu arada? çıkmış olması lazım geçen ay falan[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] ben aldım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 viking invasion var bende de fena değil özel birlikler eklemişler ingiltere olarak başlayınca o birliklerden bir kısmını yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar