THiM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bilgisayar ordularını deniz aşırı götürebiliyor. Bunun yolu nedir? Transport gemisi var da ben mi bulamadım???[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi...
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 liman koydun mu?[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 eğer iki toprak arasındaki denizlerde(her deniz bölgesinde) gemin warsa limanlı bi topraktaki ordunu öbür tarafa geçirebilirsin[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 viking invasion alan var mı bu arada? çıkmış olması lazım geçen ay falan[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b]
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ıben aldım yeni bi donem war viking ler felam war derebeylik donemi felam snrm daha ingiltere kurulmamıs ingiltere toprakları uzerinde savasıyorsunuz[hline]
stirner Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ordularını geçirmek istediğin bölgede düşman donanması olmaması lazım aynı zamanda...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
THiM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 çok teşekkürler :) bir türlü rodosu alamamıştım ehehe[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi...
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Aynı şekilde deniz ticareti için, ülkeler arasında ki bölgelerin tamamında geminiz olmas lazım... Güzel oyun ama fazlası kafa yormaya başlayınca koymuştuk kenara
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Norak, 05 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: viking invasion alan var mı bu arada? çıkmış olması lazım geçen ay falan[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] ben aldım[hline]
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 viking invasion var bende de fena değil özel birlikler eklemişler ingiltere olarak başlayınca o birliklerden bir kısmını yapabiliyorsun
Öne çıkan mesajlar