Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 19 Kasım saat 23:42'de D-100 Kadıköy civarında hız sınırını aşmaktan (93 km/s) ceza yemişim. Cezası yeni geldi. Düşünmeden gittim ödedim de sonradan dank etti. Haftaiçi o saatte benim arabayla E5'te olmamın imkanı mümkünatı yok. Plaka ve bilgiler doğru ama ceza tarihi ve saati kesinlikle aklıma yatmıyor. Var mı daha önce böyle bir şey başına gelen? Ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 İtiraz edebilirsin sanırım. Zaten itiraz için de önce parayı yatırıyosun sonra itiraza bakıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 itiraz için bile önce ödemek gerekiyor evet call historylere falan bakıyorum bir şey çıkarabilecekmiyim. patiye de mesaj atmamışım allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 whatsapp'a bak, fb hareketliliğine bak ayarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yok şimdi loglardan buldum. o saatte kesinlikle evdeymişim. hatta boku girl okuyormuşum. araba da evin önündeydi hay sıçayım sisteminize ya ne yapıyoruz şimdi. mobese resmini isteyip tekrar kontrol falan mı ettiricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 O sisteme bilgi giren mal görevlinin hatası, babama 750TL ceza gelmişti. Sebebi de işte şuan Elazığ'da halamların kullandığı eski arabamızın plakasına benzer bir tır işte Denizli de bir olaydan ceza yiyor. Babam tabii görünce oha diyor asdfasd Hani biz İstanbul'dayız, araba son 8 yıldır Elazığ'da bulunuyor. Ceza Denizli de kesiliyor vs. Meğerse ortaya çıkıyor ki sisteme giren lavuk bir haneyi kayırıyor işte bizimkine denk geliyor. Tahminen benzer bir şey oldu. Sen itiraz yapınca zaten geri ödeme yapacaklar. Mobese'lere vs. bakıp zaten o güzergahtan arabanın geçmediği görülünce iade vs. yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bir mal yüzünden durduk yere iş çıktı şimdi meh neyse saolun gençler http://i.imgur.com/Q4WHWH4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Emniyete git onlar yol gösterir zaten. Muhtemelen bi dilekçe isterler yazarsın orda hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar