skyly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Arkadaslar bir script sorunum var. 2 itemi linklemeye calisiyorum fakat boyle .link deyip ikisinide secmek gibi degil. Kisaca anlatayim. simdi benim inventorymde id si i_link_tasi olan bir item var(sirf bir seyi linklemek icin kullaniyorum) ve bir olaydan sonra soyle bir script var elseif ( = i_toprak) && ( < 2) src.sysmessage Tohumu basariyla diktiniz. src.targ.remove src.newitem i_link_tasi src.act.bounce src.newitem i_dolu_toprak src.act.p= src.act.link= src.anim 32 src.newitem i_mandrake_bitkisi src.act.p= remove iste bu iki itemi linkleyemiyorum. ileride bitkiyi alinca topragi silmek istiyorum topragida bir tek link yolu ile silebiliyorum. Eger baska bir yol ile silmeyi veya linkleyebilmem icin bir yol bilen varsa lütfen haber versin... Simdiden tesekkur ederim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 anladığım kadarıyla tarla yapıyosun sende.. ben baya bi ilerledim yardımcı olabilirim.. dediğin olayı linklerle uğraşmadan yapabilirsin.. i_toprak ın type sını t_spawn yap.. herhangi birşey ektiğinde more2 sini 1 yap birdaha denediğinde check ettir more2 yi filan filan.. sen gel msn e yardımcı oliyim sana hatta ben bitiremedim birlikte bitirelim.. msn : [email protected][signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sen şimdi bitkiyi linklemişsin taşa ee gerisini yazda sorun nerde görelim .[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben bitkiyi(bitkiyi deil topragi) tasa linledim degil. Onu tasa linkleyemedim sorun o. Nasil linkleyecegim nerede yanlis yapmisim onu soruyordum.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 src.act.link.uid= olması lazımdı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tesekkur ederim deneyeyim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 olmadi ne yazikki...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 elseif ( = i_toprak) && ( < 2) src.sysmessage Tohumu basariyla diktiniz. src.targ.remove src.newitem i_link_tasi src.act.bounce var.tasuid src.newitem i_dolu_toprak src.act.p= src.act.link= src.anim 32 src.newitem i_mandrake_bitkisi src.act.p= remove belki...[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Oldu. Yeniden tesekkur ederim.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar