darkageman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Selamlar; Zamanında Tersagun adlı üyeden aldığım accountu satiyorum pek oynama firsatim olmadi acikcasi. 11,250 kredisi , giysileri vs vs duruyor kyprosa serverinda en son 24 level account kasmiştim. 3 gün sonra bitiyor patron üyeliği de :) Şu yeni gelen Patron Compensation Package Archeum Founder Pack - Bonus Per-Character Items bunları da uygulamadım karakterinizi kasip üstüne alirsiniz extra itemlerini glyph de gözüküyor zaten account seçiyorsunuz. Fiyat belirlemedim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 2 malbuş veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Shean said: 2 malbuş veririm cigara kullansaydım güzel teklif aslında ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Aldığım güne lanet ediyorum :D 100 tl bile veren yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Güncel. 100 TL ye satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Takas olur Buy RIFT: Typhoon Edition steam'den 39 lira zaten Elimde kaldi zaten oynamiyorum herşeyi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar