Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sen fenerlisin tatar. o yüzden bi tartışmaya girmesen bile haksızsın. tüm fenerliler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Esh masterlığını konuşturmuş. Tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 dana22 said: RamsesII said: Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan Muğla'dan sözü yalan mı yani? esasinda dogru olabilir..zaman itibariyle mugla civari silme ingiliz iskoc filan dolu..gideri var yani İrlandalı?? kızıl kızıl da varmı yeşil gözlü?? bi otel bakayım bu yaz için du bakam erken rezvr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Esh said: sen fenerlisin tatar. o yüzden bi tartışmaya girmesen bile haksızsın. tüm fenerliler gibi. BJKyı da çok seviyorum ama, 44buçuktan geçer olmuyo mu mk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: dana22 said: RamsesII said: Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan Muğla'dan sözü yalan mı yani? esasinda dogru olabilir..zaman itibariyle mugla civari silme ingiliz iskoc filan dolu..gideri var yani İrlandalı?? kızıl kızıl da varmı yeşil gözlü?? bi otel bakayım bu yaz için du bakam erken rezvr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Esh said: ünlü bir ayakkabıcı dediğin louboutin la. bir kadına loboutin almak = 10 yaşında ps4, vita ve alienware desktop ın toplamına eşit. Aynı orgazmı yaşatır. ama bambiden alacağınız çakma kırmızı taban ayakkapla sadece kadının "sex" idolü olduğunu bilinç altına sokarsınız. bu da orta vadede ters teper. he işte hatırlayamadım adını. bi an cors mu diye düşündüm de neyse ayrıca louboutin almak her babayiğidin harcı değil ama kadınlar sevio abi kırmızı tabanı. dedim ya, markadan bağımsız bir algı oluştu yıllar içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: Esh said: sen fenerlisin tatar. o yüzden bi tartışmaya girmesen bile haksızsın. tüm fenerliler gibi. BJKyı da çok seviyorum ama, 44buçuktan geçer olmuyo mu mk? aynen ..fenerliyim tatarim ve bjk sempatizaniyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Dworgian said: Marty said: topuklu al iste. gecen sayfa biri yazmis. begenir begenmez durumu yok tabanlari kirmizilar var. onlardan al bi cift. bunlari neyin altina giyicem diye 2 ay oyalanir hem. şu tabanları kırmızı olayı da ne salak ya kljsdkljs bir ünlü ayakkabıcı altı kırmızı model yapıyor, sonra her marka taklitte sınır tanımıyor ve bir anda al sana moda cok dusunme. al giysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 topuklu cok zor bi konu abi, yani bence ayakkabıya girecekseniz bile topukluyu onun seçimine bırakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 topukluyu gec direkt jartiyer takima gir abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 babydoll'da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ya abi ne kadar cok dusunuyosun. bu kadar dert yapicaksan ic camasiri alcaksin. sexi biseyler al. zaten yilbasi. giydir. cikart. tekrar giydirip yemege gotur. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Marty said: cok dusunme. al giysin. yok şu an kız arkadaşım ayakkabısına ve çantasına düşkün bayağı. riske giremem o konuda sadjkah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 vücut çorabı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Esh said: topuklu cok zor bi konu abi, yani bence ayakkabıya girecekseniz bile topukluyu onun seçimine bırakın derim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hic katilmiyorum. hicbirseyi onun secimine birakma. kendi secimini kendi yapmasi = sana ihtiyaci olmamasi. her zaman sen sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 marty sevgilin var mı? edit: sana yürümüyorum skldjaskldjas neyse; kadın "kendi seçimini yapamadığı için" sana ihtiyaç duyuyorsa zaten koşarak kaç oradan. kadın sana muhtaç olduğu için seninle oluyorsa, senden 1 daha fazlasını vereni bulduğu an boynuzu takar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bostayim gel sdf sevgili sayilmaz. 2haftada 1 gorustugum 4 kiz var. dediklerimin hepsi test edildi onaylandi. hediye mediye almiyorum tabi bunlara. ama kontrol kismi ayni mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 adam fakbadilerden harem kurmuş lan höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 abi kalkıp fuckbuddy yaptığın kızlara davranışını, insanların uzun süreli sevgililerine veya eşlerine davranması gerekli şekil olarak yansıtmasan :) zira uzun süreli ciddi ilişki veya evlilikte dediğim kural geçerli. sana ihtiyacı olduğu için seninle olan kadın iğrenç bir şey (birebir test edildi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ihtiyac duyma yok. en bastan her konuda kontrolun sende oldugunu gosterince daha sonra da o senin pesinde oluyo. en kendi basinin caresine bakan "ozgur kiz" modundaki hatun bile kontrol altinda olmaktan hoslaniyo. en azindan benim tecrube ettigim bu. bu dedigim hatunlarin hicbiri de en bastan fakbadi olalim modunda degillerdi. hatta tam tersine en bastan fakbadi modundaki hatuna ters davranip kacirdim elimden. kontrol onda olunca basti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bu da doğru ama şöyle, insan ne kadar medenileşse de özünde hayvan, eh dişi hayvan da en baskın erkeği tercih ediyor, kızlar piç sever lafını doğruluyor zaten bu. ama iş evlenmeye gelince kız daha ayakları yere basan ve baba olabilecek, güven duygusu sevgi sağlayabilecek erkek arıyor, en azından aklı başında olan kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: . ama iş evlenmeye gelince kız daha ayakları yere basan ve baba olabilecek, güven duygusu sevgi sağlayabilecek erkek arıyor, en azından aklı başında olan kızlar. ha burada pic dr lar devreye giriyor iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Dworgian said: genjuro riskli ama başarılı seçim yapmış. risk: kadının ayakkabıları beğenmemesi =) Beğenmeme gibi bi ihtimali yok , aynen bahsettiğin kırmızı taban ekolu :D Esh said: topuklu cok zor bi konu abi, yani bence ayakkabıya girecekseniz bile topukluyu onun seçimine bırakın derim. Erkeğin seçmesi her zaman daha uygun bence , kadında ''Portmantuğ diz altı deri etek ve boğazlı kazak kombinini seviyo öyle giyinmeliyim'' bilinci oluşuyor , ben bu şekilde iğrenç stiletto merakından vazgeçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 dana22 said: "Tatar Ramazan" said: . ama iş evlenmeye gelince kız daha ayakları yere basan ve baba olabilecek, güven duygusu sevgi sağlayabilecek erkek arıyor, en azından aklı başında olan kızlar. ha burada pic dr lar devreye giriyor iste.. beni kocam ameliyat eder deseler? bi de onca hemşire neylerine yetmiyor lan bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar