Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıl Hediyesi Vol. 54453

totemic

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

dana22 said:

RamsesII said:

Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan Muğla'dan sözü yalan mı yani?

esasinda dogru olabilir..zaman itibariyle mugla civari silme ingiliz iskoc filan dolu..gideri var yani

İrlandalı?? kızıl kızıl da varmı yeşil gözlü?? bi otel bakayım bu yaz için du bakam erken rezvr

Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ünlü bir ayakkabıcı dediğin louboutin la.

bir kadına loboutin almak = 10 yaşında ps4, vita ve alienware desktop ın toplamına eşit. Aynı orgazmı yaşatır.

ama bambiden alacağınız çakma kırmızı taban ayakkapla sadece kadının "sex" idolü olduğunu bilinç altına sokarsınız. bu da orta vadede ters teper.

he işte hatırlayamadım adını. bi an cors mu diye düşündüm de neyse

ayrıca louboutin almak her babayiğidin harcı değil ama kadınlar sevio abi kırmızı tabanı. dedim ya, markadan bağımsız bir algı oluştu yıllar içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Marty said:

topuklu al iste. gecen sayfa biri yazmis.
begenir begenmez durumu yok
tabanlari kirmizilar var. onlardan al bi cift. bunlari neyin altina giyicem diye 2 ay oyalanir hem.

şu tabanları kırmızı olayı da ne salak ya kljsdkljs

bir ünlü ayakkabıcı altı kırmızı model yapıyor, sonra her marka taklitte sınır tanımıyor ve bir anda al sana moda

cok dusunme. al giysin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kalkıp fuckbuddy yaptığın kızlara davranışını, insanların uzun süreli sevgililerine veya eşlerine davranması gerekli şekil olarak yansıtmasan :)

zira uzun süreli ciddi ilişki veya evlilikte dediğim kural geçerli. sana ihtiyacı olduğu için seninle olan kadın iğrenç bir şey (birebir test edildi)
Sosyal ağlarda paylaş

ihtiyac duyma yok. en bastan her konuda kontrolun sende oldugunu gosterince daha sonra da o senin pesinde oluyo. en kendi basinin caresine bakan "ozgur kiz" modundaki hatun bile kontrol altinda olmaktan hoslaniyo. en azindan benim tecrube ettigim bu.

bu dedigim hatunlarin hicbiri de en bastan fakbadi olalim modunda degillerdi.
hatta tam tersine en bastan fakbadi modundaki hatuna ters davranip kacirdim elimden. kontrol onda olunca basti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

bu da doğru ama şöyle, insan ne kadar medenileşse de özünde hayvan, eh dişi hayvan da en baskın erkeği tercih ediyor, kızlar piç sever lafını doğruluyor zaten bu.

ama iş evlenmeye gelince kız daha ayakları yere basan ve baba olabilecek, güven duygusu sevgi sağlayabilecek erkek arıyor, en azından aklı başında olan kızlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

genjuro riskli ama başarılı seçim yapmış.

risk: kadının ayakkabıları beğenmemesi

=)

Beğenmeme gibi bi ihtimali yok , aynen bahsettiğin kırmızı taban ekolu :D

Esh said:

topuklu cok zor bi konu abi, yani bence ayakkabıya girecekseniz bile topukluyu onun seçimine bırakın derim.

Erkeğin seçmesi her zaman daha uygun bence , kadında ''Portmantuğ diz altı deri etek ve boğazlı kazak kombinini seviyo öyle giyinmeliyim'' bilinci oluşuyor , ben bu şekilde iğrenç stiletto merakından vazgeçirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

"Tatar Ramazan" said:

. ama iş evlenmeye gelince kız daha ayakları yere basan ve baba olabilecek, güven duygusu sevgi sağlayabilecek erkek arıyor, en azından aklı başında olan kızlar.

ha burada pic dr lar devreye giriyor iste..

beni kocam ameliyat eder deseler? bi de onca hemşire neylerine yetmiyor lan bunların?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...