Chuffy_Sensonic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Amd Sempron 2500+ işlemci,gigabyte anakart ve 256 ddr ramim var.Herhangi bir oyuna girip ( mesela Call of Duty ) oyundan bir süre oynayıp çıktıktan sonra bilgisayar yavaşlıyor.Yani oyuna girmeden önceki kadar windowsda işlem yapamıyorum. Sizce ram'in düşük olmasıyla bir alakası olabilir mi ? Çünkü ram almayı düşünüyorum. Ayrıca ramle alakası yoksa ne ile alakası olabilir. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 I$lemcinin fazla isinmasindan kaynaklaniyordur muhtemelen, Amd'lerde isinma problemi oldugunuda goz onune alirsak pekte yararli degil, Mainboard'un Cd'sinde (Epox'larda var oldugunu dusunursek) bi program olmali ve kac derecede calistigini gostermeli, 55 dereceden ustunde yavaslama gerceklesir, 60-65'e cikiyorsa kesinlikle i$lemci fani almalisin. Standart olarak 40-45 arasinda cali$mali.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 muhtemelen ram, windows rame yüklenen bazı bölümleri silmiyor, ram takviyesi yap bencede[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 dmx sıkmıssın abi amd lerde ısınma sorunu diye bisi yok.amd islemciler yuksek sıcaklıkta normal calısıyor.bende 2800 athlon xp islemci var 65 derecede hicbir yavaslama olmuyor. belki arkadasin 70 derecelerdeyse yavaslama söz konusu olabilir onuda sanmıyorum islemci ısındıgında restart atar. bence ram'ini yukselt bilgisayarın[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 harddiskin doluluk oranı ne birde sanal bellek ayarlarına bi bak, ama ram de al[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 chuffy sensonic mi ? sensonic soyadını ne hakla kullanıyosun sen ?[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yuh sen hastasın daniel[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Fistan, 15 Ocak 2005 12:57 tarihinde demiş ki: dmx sıkmıssın abi amd lerde ısınma sorunu diye bisi yok. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Daniel Tescil ettirdin heralde.. Uzun bir süredir amd kullanıcısıyım,ısınmada yavaşlamaya rastlamadım.Başta 256 Mb 333 Mhz Kingston ram kullanıyodujm,performans fena değildi ama elbette genel olarak hızıma yetişemiyodu alet,fazla işlemi aynı anda yapamıyodu yani,kasıyodu.Doğal olarak gittim,Kingston'I sattım 2 adet 256 Mb 400 mhz ram aldım ve performans gözle görülür bir biçimde arttı. Tavsiyem ram alman.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuffy_Sensonic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Harddisk Seagate 80gb 7200 rpm. Ne sakıncası var Daniel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuffy_Sensonic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ayrıca ram olarak Twinmoss kullanıyorum.1 tane daha 256 twinmoss almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dmx iyi sıkmıs harbiden amd athlon 2600 var 35 dereceyi geçtigini görmedim daha. Kaldı ki kasma masma olaylarıda olmuyor.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben DMX'e katiliyorum Intel islemcilerle kiyaslarsaniz AMD'lerin genel oalrak bir isinma sorunu var. Ama arkadsin problemi bence RAM yetersizliginden kaynaklaniyor.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yok ole bise kandırmıslar senı. Sen ıntel kullanıcı olarak ısınma sorunu var amdlerde dıyosun. Bende amd kullanıcı olarak yok ole bısey kandırmıslar senı dıyorum. Sımdı bu tartısmayı bosuna uzatmayın ıstersenız.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 calistigim yerde 15 tane AMD kullanan PC var ondan daha fazla intel kullanan PC lerle ugrasiyorum. yani her ikisini de test etmek icin bol bol vaktim oldu.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 her model işlemcinin çalışma sıcaklığı farklıdır. anlattığın sorunun bir ton nedeni olabilir, sırf oyunlar dediğin için bence ekran kartı sürücülerini yenilemekle işe başla, sonra oyuna girmeden önce çalışan programlardan gereksiz ve garip gördüklerini task managerdan kapat.(sadece yanında kendi kullanıcı ismin olan processlerle uğraş.) aynı şekilde ses kartı sürücülerini de yenile. defrag yap, en olmadı yeni sürücülerle windowsu yeniden kur. 256 mb ram düşük de bunun sadece oyunlardan sonra sorun çıkartması çok absürd,[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 amd kullanıcıların çoğu bu tür problemlerle karşılaşıyor. bunun sorunu bios. amd'nin sitesinden anakart'ın ve işlemcin için hazırlanmış son çıkan bios'u kurarsan bu problemi bir daha yaşamazsın. fazla ısınmasıyla alakası olduğunu sanmam amd'ler 80 C'de çalışacak işlemciler, 65'in üstüne çıktığını göremedim henüz.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: lordgnr, 16 Ocak 2005 15:24 tarihinde demiş ki: calistigim yerde 15 tane AMD kullanan PC var ondan daha fazla intel kullanan PC lerle ugrasiyorum. yani her ikisini de test etmek icin bol bol vaktim oldu. aöd de ısımöa problemi diye bisey yok. inteller 35 derecede amdler 50 derecede normal calısır bu amd nın ısınma problemi oldugnu gostermez ısınma problemi dediginiz intelden daha sıcak oldugu icin ki bu gayet normal.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 amdlerde ısınma sorunu yoksa benim makine özel.. bazen masa bile ısınıyor abi bu kadar da abrmazki ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kasa kotuyse, kapali hava alamayan biyerdeyse tabiiki isinir. isterseniz ustune 100$lik fan takin. kasanin icinde hava silkulasyonunu iyi saglamaniz gerek, ondan sonra sorun yasamazsiniz. ayrica 50 derece olan cpunun isinma problemi yoktur, 50 derecenin hicbi zarari yok alete zaten.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eh metal görünümlü plastik kasaya koyarsan o işlemciyi olur tabi. işlemci 60 C'de çalışıyor. plastik olunca haliyle ısınması normal. bu sırada dikkatinizi çekerim ısınan işlemci değil kasa. işlemcinin ısısı normaldir yüksek olması (amd için)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar