orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 simdi bu sistem butunuyle piramit sistemi ile mi ilerliyor? beni uye eden benden ne kadar kazaniyor? beni uye edeni uye eden de bundan bir sey kazaniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Sen hangi kontratı alırsan üzerinden üye olduğu üye 14 gün sonra senin kontrat bedelinin %10unu alıyor. İStersen aramızdan birinden böyle üye olup %5 %5 kırışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Tabii bu işin ref kısmı. Sistem nasıl işliyor dersen henüz patlamadı ama somut kanıt yok biçok kişinin elinde neler döndüğü ile ilgili. Misal benim kontrattan her gün aynı miktarda para gelmesi beni kıllandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Patlamadiniz mi olm daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bir gun kapinizi zencinin biri calacak seni bana verdiler diye o olacak..ne oldugu belirsiz antin kuntin isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Nasıl ki küçük yatırımcı borsada kazanmıyor, bu da aynı işte bi öğrenemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar