benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ps4 bağlamak için monitör almayı düşünüyorum.400-500 tl civarı olması lazım.özellikleri neler olmalı? şunu gözüme kestirdim gibi http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vx238h-w-genis-ekran-led-monitor--beyaz.html#ozellikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Cok ozel bir sebebi yok ise TV almak daha mantikli. 700TL ye 32" LG/Samsung fln bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 tv de ms yüksek olur ben ps3 zamanı mag oynarken sıkıntısını yaşamıştım. asus/benq markalarının güzel monitorleri var. onlardan bütçene uygunu seçebilirsin. asusun bazı düşük led modellerinde ışık sorunu var çok göz yoruyor ona da dikkat etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 1 2 ay sonra eve döncem orda tv var.o yüzden monitör alıyım diyorum, ilerde masaüstü pc de toplayacağım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar