Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Paragon Level 394 Diablo III Jade WD

Yagiz9304

Öne çıkan mesajlar

Oyunu oynamayı bırakıyorum o yüzden account da satılık, armory linki;http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rattatui-2358/hero/42881206

Giydiklerinin yanı sıra kasa ağzına kadar dolu ve itemların bütün statları da çok iyi. Full Heltooth set, full zunimassa set var, bütün legendary planlar düşürülmüş ve blacksmithe öğretilmiş durumda. karakterin üzerinde 37 ve 38 level iki gem takılı halde, bunun yanı sıra enforcer adlı pet gemi ve goblin öldürdükten sonra çıkan vaulttan düşen boon of hoarder gemi 35 levelde Diğer gemler de tamamen toplanmış durumda Gogok of Swiftness 20 level diğer gemler 0 levelde. 300 tane forgotten soul ve 2 tane Ramaladni's Gift var, aşağıda resmi olan Server'ın en güçlü Starmetal Kukri'lerinden biri var, Tall Man's Finger, Hexing Pants of Mr. Yan, Pox Faulds, Calamity, çeşit çeşit element bonuslu andariel's visage, Hwoj Wrap, String of Ears, Harrington Waistguard, Hellcat Waistguard, Full blackthorne set, Rhenho Flyer, Shukrani's Triumph, Furnace, Focus ve Restraint yüzük seti, Izzucob, Rechel's Ring, Ancient Parthan Defenders, 2 parça Marauder Set, 1 parça Shadow Set, 2 parça Firebird Set, Maximus, çeşit çeşit Legendary Follower itemleri, 4 Legendary potion... Kısacası Tasker and Theo ve Withching Hour dışında, aklınıza gelebilecek her değerli Legendary var. Fiyat 225 Tl'dir, ROS+D3'e verdiğim paraya eşdeğer gibi bir şey. Grift 36'ya kadar solo bir şekilde yapılmıştır.

Sosyal ağlarda paylaş

Patch çıkacak diyorlardı ben PTR'de sanıyordum, hakikaten çıkmış ya la. Olsun yine iyi bir başlangıç noktası 95 biraz acımasız bence 150 eder yeni durumda dahi. 150+1 dürüm olur. Ayrıca Diablo'yu ilk çıktığı gün 60 Euro'ya aldım 150 tl civarı o tutuyordu, ROS'u da bir deal ile bir yerden 34 dolara aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...