Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ilk baslarda banada cok monoton ve renksız gelmıstı..bıraz kaptırınca bu cesıtsızlık ve kotucul hava bu umıtsız halk ve kalkmayacak lanetın yogunlugu ınsana zevk vermeye baslıyor..buyu var ama acıkta degıl Torıl dekı kadar ayrıca bol bol ruın kesfedılcek yer olmasına karsın bunu yapabılen cok az sayıda ınsan var..ayrıca nerden geldıgı bılınmeyen bı suru degısık ınsanlada karsılasmak mumkun...netherıl halkından bı grup avcıyla karsılasabılır,plane of aırdan genasılerle yada hyperborıa cagından bı grup nemedyalı buyucude gorebılırsınız..onların nasıl geldıgını bılemezsınız asla,onlar bıle bılmez cunku..ve bu belırsızlık zamanla olayı cok zevklı kılar...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bana hep maze gibi gelmistir ravenloft. icine girdigin ilk zamanlar hep bir cikis umidi, baska bir dunyaya adim atmanin verdigi heyecanla bir sure devam edersin, hatta cokta eglenirsin. ama sonradan sonradan insani sIkmaya baslar. yada bana hep oyle oldu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 oynuyorsan normal oynatiyorsan cok ayip :) Ravenloft oyunlari cok uzatilitr hatta son savaslarda kazanamasinizda sislerle baska yere nakledilebilirsiniz :) ama cleric ve pladin oynamak isteyenelre aciyorum harbi zombiler tarafindan posta koyulmak kotu olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hepsi hikaye, Doktor Rudolph VAn Richteni tek geçerim. *! Sisler gelir, kendine planar anchor atıp sislere hareket çeker*[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bugün başladım ve daha ne olduğunu anlamadan sayfa 201 deydim..sislerin vampiri gerçekten çok sardı...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bütün kitapları okudum, ilk kitapları güzeldir cidden ama son çevrilen ölüler şehrinin efendisi rezil bi kitap bence, paso ama... peki ya... aslında... şeklinde uzatarak aynı şeyi dolaştıra dolaştıra, sırf uzatmak için kitabı, anlatmış yazan kişi. sonu da saçma zaten kitabın, ravenlofta uymuyor hiç.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Remus, 12 Ocak 2005 19:57 tarihinde demiş ki: oynuyorsan normal oynatiyorsan cok ayip :) Ravenloft oyunlari cok uzatilitr hatta son savaslarda kazanamasinizda sislerle baska yere nakledilebilirsiniz :) ama cleric ve pladin oynamak isteyenelre aciyorum harbi zombiler tarafindan posta koyulmak kotu olsa kendim sevmeden oynatmiyorum birsey. oyuncuyum kisaca.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 lord of the necropolis'e kadar okudum, ve şahsi kanaatim şudur ki masaüstü oynarken zevk alabilmek için ravenloft'u çok iyi bilen bir dm lazım. atmosferi çook iyi yaşatması lazım. aksi halde etrafı sisle çevrili bir yerde vampir avlar takılırsınız. masaüstüsünü denemem ama kitapları güzeldi. @the_guardian: o necromancer'ın adı Azalin, aslında Firan Zal'honan ama Azal'lan diye çağırıyorlar büyücü-kral manasında, sonrada almanın elma olması gibi dönüşüp azalin oluyor:) isimleri yamuk yazmış olabilirim 1000 yıl oldu okuyalı.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 spoiler olabilir kitabı okumayan okumasn alttaki yazıları da said: Einherjer, 11 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Diğer planelerde lanetlenmiş kişiler buraya gelirler. Jander soth ve azalin e olduğu gibi.. ----- ve sislerin ötesine sadece Vistani adı verilen çingeneler geçebilir. bunun sırrını bildiğim kadarı ile vermemektedirler.. Jander'in laneti neydi? (vampir olmak dışında. vampir olması yeter mi ravenlofta getirilmesi icin?) ayrıca sislerin otesine sadece vistanile gecer diye bisey yok. vistaniler bir iksir yapabiliyor (bunun formülünü de strahd veriyor vistanilere) ve bu iksiri icen kisi sislerin arasindan gecebiliyor. hatta bu iksirlerden yapıp satarlar. fakat hatırlayamadıgım bir sebeple strahd iksiri icse bile gecemiyor. [signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! [Bu mesaj -Mix- tarafından 15 Ocak 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 [spo=hmm]janderin laneti demeyelim de, hatırladığım kadarıyla içinde bulunduğu ruh hali onu ravenloft'taki karanlık güçler için potansiyel işkence edilecek adam yapıyor. annayıda unutmamak gerek:) Strahd landlord (tam terimi hatırlamıyorum salladım) olduğu için geçemiyor. azalin bile geçemezken onun geçmesi abes olurdu zaten, ki azalin şaka maka harbiden bayağı güçlü bi adam. [/spo][signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: -Mix-, 15 Ocak 2005 21:49 tarihinde demiş ki: spoiler olabilir kitabı okumayan okumasn alttaki yazıları da ayrıca sislerin otesine sadece vistanile gecer diye bisey yok. vistaniler bir iksir yapabiliyor (bunun formülünü de strahd veriyor vistanilere) ve bu iksiri icen kisi sislerin arasindan gecebiliyor. hatta bu iksirlerden yapıp satarlar. fakat hatırlayamadıgım bir sebeple strahd iksiri icse bile gecemiyor. [spo=euh]Vistanilerin yapip sattiklari iksir o sisler icin degil bre.Vistaniler Strahd in kalesinin etrafindaki zehirli sisleri etkisiz hale getirmeye yarayan iksirler satiyorlar yoksa Vistanilerin Boravia ya girmesi veya cikmasi o ikisirlerle alakasi yok. Onuda gecelim herif Domain Lord , Yani o domain o adamla var.giderse o domainlerde gocer,ki hatirladigim kadariyla kitaplardan birinde bu konu icin sole 2 satir sekilde eger strahd giderse diger domainlerde coker cunku strahd in ki ana kara parcasi vs gibi bir geyik yapilmisti.. Ha dersenki vistaniler nasil giriyor cikiyor. Bana sorarsan o vistanilerin olayida bambaska. Kader vs den cok bana onlar aslinda o sisleri yapan guclerce yaratilmis humanoid ler gibi geliyor.lakin bu dedigimin tersini kanitlyacak binlerce sey var biliyorum. Sadece olabilir demek istedim. sonucta benim aklima o sislerden nasil girip cikiyorlar? sorusuna anca bu cevap geliyor Cunku sisler 1 kisiyi boravia ya getirebilir. 3 kisiye de getirebilir. ama abi sole 100 veya 200 kisilik kabileleri nsil getiriyor. Vistani = bahtsiz bedevimi nedir yani?. baska yolu yok cnku o boravia ya okadar kisice ayni anda girmenin..[/spo][signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 $oylede bi$iler var: http://www.ravenloft.me.uk/Ravenloft-Timeline.asp http://www.swordsorcery.com/swordsorcery/Downloads/RavenloftIntro.pdf http://www.fraternityofshadows.com/Drawing%20Room.htmrl kitaplari Daha once soyledigim kitaplarida indirrseniz pekcok soruya cevap almi$ olursunuz. RL ilginc bir setting dogrusu. Oynamasi zevkli. isteyene msn den yada mail yoluyla bu kitaplari yollayabilirim cok buyuk degiller. [signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 16 Ocak 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dragonfire tarafından 16 Ocak 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 strahd toprakla bir oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar