kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Beyler 22 ay garantili tertemiz cihaz acil paraya ihtiyaçtan satıyorum, Ankara içi olursa daha sağlıklı olur sanıyorum alışveriş. Fotoğrafları ekleyeceğim. Fiyat olarak 1500 düşünüyorum , elimden geldiğince pazarlık etmeye çalışırım , alanın da satanın da gönlü olsun hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Beyler bayanlar özür diliyerek bump , bu hafta satmam lazım. Fiyatı patiye özel 1350 yapıyorum. Alın bunu pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Fotograf bile eklememissin daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Telefon evde ben 7/24 ofiste olunca böyle oluyor , fakat telefon zaten kozmetik olarak hatasız aldığım gündeki temizliği ile muhafaza ettim. Yarın eklemeye çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar