screamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Guano Apes - Big In Japan[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Uthmatar, 09 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Blind Guardian - Mirror Mirror On The Wall bashka soze gerek yok benim icin acikcasi +tey tey _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. _o_ _o_ ..|.....| ./ ./ buda arkadaki klavye ve bass oluyo :) soldan sağa Hansi Marcus Andre Thomas :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... [Bu mesaj obacan tarafından 10 Ocak 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 fikret kizilok-gönül ,bu kalp seni unuturmu.. mor ve ötesi - bir derdim var[signature][hline]when Love and Death embrace..
mdma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evet bir derdim var güzel bir parça ama suda var insanın basına gelen olaylara göre değişir oh beah dedi müzik. En azından benim öyle. Mesela 1 ay önce limp bitzkidin behind the blue eye ı cok dinlerdim her dinlemesem kudururdum ama şimcik within temptation-stand my ground yada mor ve ötesinin parçaları ile huzur buluyorum :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 10 Ocak 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ozzy osbourne- dreamer[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 blind guardian-Bard's song blind guardian-nightfall slipknot-three nil[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Venator Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Queen - The Show Must Go On Muse - Time Is Running Out Guns n Roses - November Rain Aslında dusundum de duruma gore HIM, Mor ve Otesi, Muse, Placebo, Cure, Anathema, DT'nin herhangi bi sarkısı da olabilir =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 pixies - where is my mind. pekmez gibi. bi de dela'ya selam olsun tiesto - lethal industry losing my religion'ı yazmıyorum bile[signature][hline]Sabancı ve kafam.
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Pixies in where are you my mind ve losing my relagion çok hoşuma gidio öyle dinleyince.Placebo Twenty Years war oda bu aralar "oh be" dedirtio walla :) tavsiye ederim...=][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus
micha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Placebo-Bigmouth Strikes again Placebo-English Summer Rain A perfect circle - The Noose Carlos Santana-Dirty Dance[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Nightwish ; Fantasmic & Phantom Of The Opera[signature][hline]Bonzi Eşeklere Özgürlük !!!
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 dido -white flag[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: trgdy, 09 Ocak 2005 22:18 tarihinde demiş ki: metallica - no leaf clover evet bu da ohh demek için ideal :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 enya ya baya iyi bi oh çekersin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Cradle of filth- dusk and her embrace , stres atmaya bire birdir.[signature][hline]Deli333
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Wait&Bleed-Slipknot Dinledikten sonra orgazm oluyorum.[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
obacan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Saendul, 10 Ocak 2005 02:01 tarihinde demiş ki: Queen - The Show Must Go On Muse - Time Is Running Out Guns n Roses - November Rain +1 :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 mudvayne - a world so cold mudvayne - nothing to gain slipknot-my plague ,wait&bleed,duality . . .[signature][hline]when Love and Death embrace..
mdma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: TooRan, 10 Ocak 2005 17:14 tarihinde demiş ki: Wait&Bleed-Slipknot Dinledikten sonra orgazm oluyorum. ohah peh :) sonunda oh be diyormusun?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 My Dying Bride - My Wine In Silence da bu kategoriye giriyor (: Gerçi anlamı çok derin bu şarkının benim için..[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Einherjer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ruh halim ne olursa olsun tarja turunenin sesi beni ayaklandırır.. ama "oha be" dediğim daha dorusu "oha be" nin en yüksek desibelde çıkmasını sağlayan şarkı In flames - Jester race dir.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
merve__1 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 buu aralar nelly nin over and over şarkısıını dinlemekten başka bişi yapmıorumm sesii çookk güzell insanı okadar çook rahatlatıyokiii[signature][hline] [Bu mesaj merve__1 tarafından 11 Ocak 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Kara Hilal - Seni Özledim Muazzam bi ŞArkı[signature][hline]Dewam edeceksin yalandan yaşamayaaa!!!
nefsantum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 novembre - child of twilight tabi bazen de duruma gore opeth - to bid you farewell
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 linkin park:papercut,crawling,numb..... korn:word up vs...vs...[signature][hline] Msn: [email protected] I've Become so numb
Öne çıkan mesajlar