Werb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 izmir / bostanlıda dun aksam bostanlı camiinin yanındakı trafonun patlaması sonucu yangın cıktı can kaybı olup olmadıgını bilmiyorum ancak trafo patlarken bilen bilir camiinin o taraflarda [ tavukcu sırası deniyo ] orda döner yiyodum bi patlama bi baktım 10 15 kere trafodan patlama sesleri ve alevler fln cok kotuydu eklemek istedigim bişi daha var olay yerine gittim yanıma bi adam yaklastı [ şarap kokuyodu.. ] "bugun cok okumuşlar ondan patlamıstır.." dedi gülmemek icin kendimi zor tuttum ama sonra bi baktım teyzeler bana bakıyo korktum gülmedim :P
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Dun aksamda bizim evin onundeki trafo dellendi. altında da araba vardı annemle babam camdan bakıyor böle gittim arabayı cekmeye hızlı bi sekilde cektim arabayı bi indim butun apartman beni alkıslıyo :D halbuki kablo yere düsmüs :D[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni|||||||| Para Varsa Kardesiz
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 abi koptum şu apartmanın alkışlaması olayına akşama tatlı getiren falan da oldu mu?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ama süper bi sahneydi. ben zannediyorum ki annemle babam camda. arabadan söyle bi indim one ya ellerinde kagıt falan olsa atıcaklar gösteri seysi die :P[signature][hline][Bu mesaj eraygnr tarafından 16 Ocak 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Werb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hehehe yoksa o şarapcı senmıydın :)
Öne çıkan mesajlar