Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirde yangın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmir / bostanlıda dun aksam bostanlı camiinin yanındakı trafonun patlaması sonucu yangın cıktı can kaybı olup olmadıgını bilmiyorum ancak trafo patlarken bilen bilir camiinin o taraflarda [ tavukcu sırası deniyo ] orda döner yiyodum bi patlama bi baktım 10 15 kere trafodan patlama sesleri ve alevler fln cok kotuydu

eklemek istedigim bişi daha var olay yerine gittim yanıma bi adam yaklastı [ şarap kokuyodu.. ] "bugun cok okumuşlar ondan patlamıstır.." dedi gülmemek icin kendimi zor tuttum ama sonra bi baktım teyzeler bana bakıyo korktum gülmedim :P
Mesaj tarihi:
Dun aksamda bizim evin onundeki trafo dellendi. altında da araba vardı annemle babam camdan bakıyor böle gittim arabayı cekmeye hızlı bi sekilde cektim arabayı bi indim butun apartman beni alkıslıyo :D halbuki kablo yere düsmüs :D[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni||||||||

Para Varsa Kardesiz
Mesaj tarihi:
abi koptum şu apartmanın alkışlaması olayına

akşama tatlı getiren falan da oldu mu?[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
Ama süper bi sahneydi. ben zannediyorum ki annemle babam camda. arabadan söyle bi indim one ya ellerinde kagıt falan olsa atıcaklar gösteri seysi die :P[signature][hline][Bu mesaj eraygnr tarafından 16 Ocak 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...