miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Panasonic hdmi ev sinema sistemi SC-PT550 mi satıyorum,genel olarak sorunsuzdur,sadece kumandanın pil kapağını bulamıyorum.Ipodlar için müzik portuda bulunmaktadır.radyo anteni bile duruyor.Fiyat 200 TL, Apple tv 3 le takasta yaparım. Kutusu yok, kargo için, normal bir kutuya sarip sarmalar koyar veririm http://www.panasonicser...inema-sistemi-sc-pt550/ 1000Watt (RMS) çıkış gücü HDMI bağlantı USB bağlantı Dijital amfilikatör Optik Dijital giriş Süper-çoklu format oynatma kabiliyeti Dolby Dijital, DTS, Dolby Prologic II-Dekoder PAL/NTSC Progressive Tarama Surround Zenginleştirici Viera Link (Viera Bağlantılı – Entegre Ev Sineması Kumandası) Yüksek bas sistemi Müzik Portu: Taşınabilir müzik oynatıcılarla kolay bağlantı Siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 http://www.techbuy.com.au/p/80385/HOME_ENTERTAINMENT_HI-FI_SY Link arizaliymis, sc-pt550 tam modeli. Ürün sabonise ayrıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Sabonis almaz ise ben nakit hemen bugün alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Sabonise yarın öğleye kadar rezervli, olmazsa sana yollarım Rot. Ürün müzik için veya DVD için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Abi yeni TV aldım tam böle bişey arıyodum o yüzden. Yarın öğlen almazsa, kusura bakmazsa direk alırım havale ederim parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 miyaw33 said: Sabonise yarın öğleye kadar rezervli, olmazsa sana yollarım Rot. Ürün müzik için veya DVD için birebir. satildi mi? alabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Sıraya gir genç. Satılmadıysa zaten garanti aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Aldım gittiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Rotweiler ne veriyorsa 2 katını veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Sattım gitti,kargo dahil 236 ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar