Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blacksmith & Mining Bugi

Corsair

Öne çıkan mesajlar

beyler hepinizin bildigi gibi set alip eritip ingot yapma bugini nasil kapattacagimi soracaktim type t_forge u scriptlerde bulamadim yeni bir type yazdim fkat blacksmith bu typela uyumlu olmadi type deistirdim bu sefer forgun aninda deilsiniz diyor bu bugi nasil kapatabilirim yardimci olurmsunuz[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

iyide o bug değilki arkadaşım ?[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

bunu soyle engelleyebilirsin, kullandigin forge'un scriptini acarsin, daha sonra

on=@targon_item
if ( == i_katana)
src.sysmesssage Bu esyayi eritemezsiniz
return 1
elif ...

seklinde gidersen olur sanirim.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

ingot zaten erimez ki ??

arkadaş katana vs. eritip ingot yapma bugının fixini soruyor sanırım.

daha önce konuşulmuştu sanırım arama yaparsan bulabilirisin[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Sosyal ağlarda paylaş

yok ingot eritm olayini deil silahlar ve arorlari eritip demir ingot haline getiriyorla bunun aksi sira gold ring ler eritip gol ingot veya silver ingot eldeediliyor bunun kapatmk icin bir cozum istedim ama yukarda arkadsimi vedigi sey gayet mantikli fkt bay urasmam gerekecek gende cok tesekuer ederim baska bir fikri olan vars buna acigim

--------------------------
En iyileri Yapmk bizim elimizde
Sosyal ağlarda paylaş

bir dakika soyle yapalim eheh.

on=@targon_item
if ( = t_armor) || ( t_weapon_sword) || //bla bla devamini sen getir
src.sysmessage Bu item'i iron ingot haline donusturemezsiniz.
return 1
endif

ugrasamadan yapmak istiyorsan yukardaki olayi uygula.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga.

Sosyal ağlarda paylaş

bu ikinci sorununla ilgili 5-10 tane thread vardi. nebula scriptlerini kullaniyorsan ( nebula scriptlerini kullanip etmedigim halde, burda okumaktan ben bile ezberledim dikkatinizi cekerim :p ) bi tane freeze time suresi varmis. onun aynisini baska isim ile kaydedip kullanacakmissin.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...