Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 beyler hepinizin bildigi gibi set alip eritip ingot yapma bugini nasil kapattacagimi soracaktim type t_forge u scriptlerde bulamadim yeni bir type yazdim fkat blacksmith bu typela uyumlu olmadi type deistirdim bu sefer forgun aninda deilsiniz diyor bu bugi nasil kapatabilirim yardimci olurmsunuz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 iyide o bug değilki arkadaşım ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yaw herneyse bana gor playerlarin somurebilecegi bir bug nasil kapatabilcegmi soleyecek biri olursa cok sevirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bunu soyle engelleyebilirsin, kullandigin forge'un scriptini acarsin, daha sonra on=@targon_item if ( == i_katana) src.sysmesssage Bu esyayi eritemezsiniz return 1 elif ... seklinde gidersen olur sanirim.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aries_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hmm tam anlayamadım yani sen ingot eritme olayınımı kaldırıcaksın[signature][hline]...Ölüm Sadece Bir Başlangıçtır... RealisTurk Dizayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ingot zaten erimez ki ?? arkadaş katana vs. eritip ingot yapma bugının fixini soruyor sanırım. daha önce konuşulmuştu sanırım arama yaparsan bulabilirisin[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yok ingot eritm olayini deil silahlar ve arorlari eritip demir ingot haline getiriyorla bunun aksi sira gold ring ler eritip gol ingot veya silver ingot eldeediliyor bunun kapatmk icin bir cozum istedim ama yukarda arkadsimi vedigi sey gayet mantikli fkt bay urasmam gerekecek gende cok tesekuer ederim baska bir fikri olan vars buna acigim -------------------------- En iyileri Yapmk bizim elimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bir dakika soyle yapalim eheh. on=@targon_item if ( = t_armor) || ( t_weapon_sword) || //bla bla devamini sen getir src.sysmessage Bu item'i iron ingot haline donusturemezsiniz. return 1 endif ugrasamadan yapmak istiyorsan yukardaki olayi uygula.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ve hatta hatta bunu su sekilde yapalim, lol. if !( == t_ore) src.sysmessage Bu esyalari eritemezsiniz. return 1 endif[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 cok tesekur edeim yardimin icin asinda bir konuda daha soracaktimda da ayip olur milletsmdi hic bilmiyor burda ne isi var diyecek :) neysehersey icin saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sor sor, bugun formumdayim bak baska zaman yakalayamayabilirsin eheh.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 iyi ozmn simdi buyu cekrek kosuluyor bunu nasil kaptacagim hani in mani kal vas flame veya an mani kal vas bu ve bandaj cekip arkadasinda ada vurunca freez bozuluyor sor kosark gee buyu cekilior bunlari nasl kaatacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu ikinci sorununla ilgili 5-10 tane thread vardi. nebula scriptlerini kullaniyorsan ( nebula scriptlerini kullanip etmedigim halde, burda okumaktan ben bile ezberledim dikkatinizi cekerim :p ) bi tane freeze time suresi varmis. onun aynisini baska isim ile kaydedip kullanacakmissin.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 nebula scriptleri tabani onlarla kurdum wewt ama topiclerde ararken bir birine giriyorlar bana yardimci olursa cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 nebula scriptlerini kullanip/onlarla ugrasan bir arkadas yardimci olursa sana, daha verimli olur.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tabi kim oldgunu soleyebilirmisn veya msn adresi flan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ewet nebula scipleri kullaniyorum aradasin baa msnini vereirsen cok sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 gel msn e anlatım nbl nin incelikelrini .P [email protected][signature][hline]kimimiz hak ettigimiz yere gelemedik, kimimiz geldigimiz yeri hak etmedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 genelleştirsek on=@item_dclick / di galiba if ( == t_forge) return 1 endif böle yparsak adam hiç tıklayamaz forgeye zaten gerekte yok ore eritmek için ore a tıklamak gerek :)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar