jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nerde oturuyosun ben antalyadan almıstım ormandan yakalayıp getırıyolardı :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu şeylerde mi evcil ya...Yakında aslan falan besliycekler evde burayada yazcaklar. Abi şu an üstümde bir aslan var 150 kilo nasıl şirin bir görsen pençeciyle bi koyuyo feleemm şaşıyo valla.Abi bi de bir kükreyişi var Allah seni inandırsın ninni gibi......[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: baaluo, 07 June 2003 00:33 tarihinde demiş ki: bencede iğrenç hayvanın geyiğini yapıyoruz gene birisi gelip saolsun her kimse "siyah beyaz ren değildir" die ayarı verdi ya akşam akşam bu arada uyuyo kamil kutuda mışıl mışıl[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler lol. ayarı verdi dedi ya :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 uf bide bukelamun gece bembeyaz oluyo manyaq parlıyor benımkının adı gollumdu ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar