Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 iguananın bakımı cok ama cok daha kolay.Bukalemun evde bakılcak hayvan degıl.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tamam simofle çatışmayalım Bu arada cQ iguana besliodu dimi?[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 19:09 tarihinde demiş ki: ne koyulurki başka bukalemuna eeheh hm düşünelim bakalım :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) yaa ben ciddi anlamda şirin dedim yani kötülemek için deil gerçekten şirin başka isim arama![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sufi konur(salladım ölece) [hline]Make it Easy [Bu mesaj Chemical tarafından 06 June 2003 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Hmm su kurbağası da güzel japon balıklarıyla bir arada geçinip gidiyo şerefsiz :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ehe oke de simofle baba ne alaka evin pisliğiyle yaw ayıp ettin yani kınıyoru seni kın [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yanlız şu ara cafede arkadaşlar kamille voleyball oynuyolar yaw off sinirlendim alıcam şimdi ellerinden yazık hayvana[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ehe oke de simofle baba ne alaka evin pisliğiyle yaw ayıp ettin yani kınıyoru seni kın [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) sen dedın ya ev ortamı cıceklık,agaclık fılan,e bukalemun ıcın o ortam yetersız,boceklere ıhtıyacı var o hayvanın ev pıs olucakkı bunları karsılayabılırsın :) Yanı sıze pıs fılan dedıgım yok[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Beslemesi çok zahmetli bir hayvan aslında.Almanyadaki arkadaşım bukalemununa canlı çekirge almak için 30 km yol gidiyodu.Tabi sonra bıkkınlık geldi ve bıraktı birine verdi hayvanı.Ölü böcek verseniz olmuyor.Yese bile hayvan mutsuz olur.Dilini alanmada kullanması gerek.Ona devamlı böcek sinek çekirge (canlı) bulup akvaryumuna salıcaksın.O kendi avlaması lazım aksi taktirde en fazla 2 yıl yaşar.Pet shoplar tabiki müşteri soğumasın işten diye bu detayı sölemezler.Gerçeği bu kısa ömürlü hayvan.Ama ucuzsa ve ölünce düşünmeden yenisini alabilecek biriyseniz,hayvana süs gözüyle bakan biriyseniz sorun yok.Diğer altenatifler ise geko ve iguana.[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eheh oke yaw anlıyom zati şaka yapsanda önemli değil zaten hiç değilse ben başkaları gibi atlamıyom hemen ne demek istiyon lan sen felan :) haa simofle ne demek istiyon be sen ? hehe[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gülme gülme ben ciddiyim :) ne kadar ciddi olucaksam eheh[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben 2 hafta önce bizim arka bahcede bukalemon buldum yanı o yaratıktan adı herneyse vede oda suanda bir akvrayumda ama ıcınde su yok ot flm var ona özel bitane yaptırıoruz valide ile super olcak valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 akvaryum büyük bişeyse rahat olur hatta dibini toprak yapın bi tane bitki ekin daha doğal olur[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ajaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Chemical, 06 June 2003 18:04 tarihinde demiş ki: o kadar ucuz diildir sölim Bu arada beyaz oluyor hemde çatır çatır oluyor dene bak zaten beyaz bütün renklerin karışımıdır olabilir rahatlıkla Siyah ve Beyaz renk değildir.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yok bunları akvayumcudan rengine göre alabiliyon :) bazı yerler var sadece beyazını satıyo beyaz eşya dükkanı gibi eehe :) haa bu arada şu an elimde kamil mesajı tek elimle yazıyom ehege :) paticiği izliyo kamil meşhur oldu bea :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi süper be hayvan ilk başta tırstım bendeniz ısırır falan diyin :) şimdi koynuma sokuyom şerefsizi bakımı en kolay hayvandır heralde[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: horacegoesskiing, 06 June 2003 18:44 tarihinde demiş ki: Biz de kurbaanın götüne boru sokar, şişirir, sonra da üstüne basıp patlatırdık. Çocukluk işte. Allah affetsin..[hline]Ben akıllıyım. sapıkmısın lem sen[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu arada baal kamili uyutmayı başardı helal olsun :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: ShARkY, 06 June 2003 20:29 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 06 June 2003 18:04 tarihinde demiş ki: o kadar ucuz diildir sölim Bu arada beyaz oluyor hemde çatır çatır oluyor dene bak zaten beyaz bütün renklerin karışımıdır olabilir rahatlıkla Siyah ve Beyaz renk değildir.[hline] -ee beşiktaşdır dimi[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 iğrençsiniz...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bencede iğrenç hayvanın geyiğini yapıyoruz gene birisi gelip saolsun her kimse "siyah beyaz ren değildir" die ayarı verdi ya akşam akşam bu arada uyuyo kamil kutuda mışıl mışıl[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 dsad bendede wardı gecen sene oldu 2 ayda :) cok manyaq yaratıklar ya fazla sıkıntıya getırme hayvanı hemen oluyo soylemıs olayım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yok ne sıkıntısı ya el üstünde pış pış gezdiriyom habire daha ne istiyo eşşek oğlusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar