Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Joe dogru soyluyorsun abı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bide ben küçükken evin arka tarafında bi su birikintisi vardı orda kurbağa lavraları olurdu :) onları şişeye doldurur eve götürürdüm garibanları eheh ne biliyim zamanla bende onlardan birisi olacağımı :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eskıden bende oyle yapardım ama kurbaga olmak ıstemıyorum :([hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Biz küçükken top bulamadığımız ve sıkıldığımız zamanda evin çevresinde çok bulunan kurbağaları bu amaç için kullanıyorduk. Kusura bakma kermit..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 allaaah bittin sen nasıl yaparsın bunu bu kurbağa soykırımı oluyo panter emel nerde heyyt :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Fransızlar duymasın heykel diklerler direk[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Biz de kurbaanın götüne boru sokar, şişirir, sonra da üstüne basıp patlatırdık. Çocukluk işte. Allah affetsin..[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ohaa horacego bunu kaldıramam işte bittin sen :) ayıp be ne istiyonuz kurbağanın götünden sapık adamlar[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Harbi sapIkLIk yanLIz...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bukalemunda gitti kaşıyacak kimse kalmadı kolumu :) biri gelsinde kaşısın şu kolumu :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Kaça aldın ? masraflımı? Yan etkileri varmı? :P[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 benim değilki baştan oku anlarsın masrafını fiyatını :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Okudum ama 2. sayfayı okumadım euhuhe bi okuyim :) kermitim kurbaaam[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yan etkisini yazmadıydım ama faydası var bence evdeki böcek sinek felan derdine yardımcı olur size :) bir kurbağa kadar olmasada :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki: allaaah bittin sen nasıl yaparsın bunu bu kurbağa soykırımı oluyo panter emel nerde heyyt :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Panter emele ne gerek var canım sen varsın ya.. Allaaah tutmayın kermitimi .. Kurbaa Kermit geliyo..! (Panter Emel vs.2 ) :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eheh adres ver çabuk :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bukalemun evde beslenmez ya,yazık gunah hayvana.Onun doga ıle ıc ıce olması gerek,bocek yemesı gerek,hoplayıp zıplaması gerek.Onun yerıne ıguana bakın.Yazık gunah o hayvana.Bu arada chemical herseyı cok bılıyorsun ya,bukalemunun fıyatları 10 mılyondan fazla bıle degıl.Sen ıguana ıle karıstırdın sanırım.Bukalemun ege bolgesınde cok rahat bulabılecegınız bır hayvan,ama evde beslenıcek son hayvan[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ankara'da satılıyor bukalemun. DYP genel merkezinin karşıında (karanfilin bi arka sokağı ismini bilmiyorum) hayvan dükkanı var kocaman orada bugün gördüm.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 simofle arkadaşın annesi zaten tam bi çiçek hastası evde sarmaşık gibi çiçekler felan var. o sarmaşıkların içinde gayet rahattır kamilim sen dert etme :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ismide bi şirin Kamil :) ehu[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ne koyulurki başka bukalemuna eeheh hm düşünelim bakalım :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ismi cidden çok şirin olmuş :) benim kızımın adı da Leyla. herkes tanır onu, ehuehu, ama o bi köpiş... bu arada, gerçekten de yazık hayvancığa, yani doğal ortamında olması daha iyi olurdu onun için. kurbağalara işkence eden arkadaşların çocukluk hallerini esefle kınıyorum, heralde şimdi olsa yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yok o zaman yapıoduk onları. Şimdi ilaçla uyutup bistüri kullanıyoruz, profosyenelleştik. Gerçi bu iki sene onceydi sonra insalara geçtik ama neyse.. Eskide kaldı tabii..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 19:03 tarihinde demiş ki: simofle arkadaşın annesi zaten tam bi çiçek hastası evde sarmaşık gibi çiçekler felan var. o sarmaşıkların içinde gayet rahattır kamilim sen dert etme :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) bayada pıs bır eve sahıpler sanırım,sıneklerın,boceklerın fılan oldugu bır ortamsa tmm dır ozaman sorun yok.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Simofle, 06 June 2003 19:00 tarihinde demiş ki: Bukalemun evde beslenmez ya,yazık gunah hayvana.Onun doga ıle ıc ıce olması gerek,bocek yemesı gerek,hoplayıp zıplaması gerek.Onun yerıne ıguana bakın.Yazık gunah o hayvana.Bu arada chemical herseyı cok bılıyorsun ya,bukalemunun fıyatları 10 mılyondan fazla bıle degıl.Sen ıguana ıle karıstırdın sanırım.Bukalemun ege bolgesınde cok rahat bulabılecegınız bır hayvan,ama evde beslenıcek son hayvan[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- besledim bende aldım 10 milyon üstüdür diyorumda arkadaşın antalyada olduğunu bilmiyordum istte gel bak fiyatlara bu arada iguanalar sıcak ortam istio ısıtıcı taş istio ve hassas şeyler ve korkutuncada kaçıolar bu arada bukalemunların en yüksek koşma hızı bi insanın yavaş yürüme temposuna eşit saatte 4 km yapabiliyo ... tabi bişi kovalarken[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar