Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elimdeki yaratık

kermit

Öne çıkan mesajlar

bide ben küçükken evin arka tarafında bi su birikintisi vardı orda kurbağa lavraları olurdu :) onları şişeye doldurur eve götürürdüm garibanları eheh
ne biliyim zamanla bende onlardan birisi olacağımı :)[hline] wrak wrakkk
Sosyal ağlarda paylaş

Biz küçükken top bulamadığımız ve sıkıldığımız zamanda evin çevresinde çok bulunan kurbağaları bu amaç için kullanıyorduk. Kusura bakma kermit..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 06 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki:
allaaah bittin sen nasıl yaparsın bunu
bu kurbağa soykırımı oluyo panter emel nerde heyyt :)[hline] wrak wrakkk

Panter emele ne gerek var canım sen varsın ya.. Allaaah tutmayın kermitimi .. Kurbaa Kermit geliyo..! (Panter Emel vs.2 ) :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Bukalemun evde beslenmez ya,yazık gunah hayvana.Onun doga ıle ıc ıce olması gerek,bocek yemesı gerek,hoplayıp zıplaması gerek.Onun yerıne ıguana bakın.Yazık gunah o hayvana.Bu arada chemical herseyı cok bılıyorsun ya,bukalemunun fıyatları 10 mılyondan fazla bıle degıl.Sen ıguana ıle karıstırdın sanırım.Bukalemun ege bolgesınde cok rahat bulabılecegınız bır hayvan,ama evde beslenıcek son hayvan[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

ismi cidden çok şirin olmuş :)
benim kızımın adı da Leyla.
herkes tanır onu, ehuehu, ama o bi köpiş...
bu arada, gerçekten de yazık hayvancığa, yani doğal ortamında olması daha iyi olurdu onun için.
kurbağalara işkence eden arkadaşların çocukluk hallerini esefle kınıyorum, heralde şimdi olsa yapmazlar
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o zaman yapıoduk onları. Şimdi ilaçla uyutup bistüri kullanıyoruz, profosyenelleştik. Gerçi bu iki sene onceydi sonra insalara geçtik ama neyse.. Eskide kaldı tabii..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 06 June 2003 19:03 tarihinde demiş ki:
simofle arkadaşın annesi zaten tam bi çiçek hastası evde sarmaşık gibi çiçekler felan var. o sarmaşıkların içinde gayet rahattır kamilim sen dert etme :)[hline] wrak wrakkk

bayada pıs bır eve sahıpler sanırım,sıneklerın,boceklerın fılan oldugu bır ortamsa tmm dır ozaman sorun yok.[hline]Simofle
Limonum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 06 June 2003 19:00 tarihinde demiş ki:
Bukalemun evde beslenmez ya,yazık gunah hayvana.Onun doga ıle ıc ıce olması gerek,bocek yemesı gerek,hoplayıp zıplaması gerek.Onun yerıne ıguana bakın.Yazık gunah o hayvana.Bu arada chemical herseyı cok bılıyorsun ya,bukalemunun fıyatları 10 mılyondan fazla bıle degıl.Sen ıguana ıle karıstırdın sanırım.Bukalemun ege bolgesınde cok rahat bulabılecegınız bır hayvan,ama evde beslenıcek son hayvan[hline]Simofle
Limonum

besledim bende aldım
10 milyon üstüdür diyorumda arkadaşın antalyada olduğunu bilmiyordum
istte gel bak fiyatlara
bu arada iguanalar sıcak ortam istio ısıtıcı taş istio ve hassas şeyler ve korkutuncada kaçıolar
bu arada bukalemunların en yüksek koşma hızı bi insanın yavaş yürüme temposuna eşit saatte 4 km yapabiliyo ... tabi bişi kovalarken[hline]Make it Easy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...