Papaz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Biz cafeden server kurduk serverı nete açtık clientle giriyorum serverın ismi gözüküyor serverın ismine tıklıyorum takılıyor yardımıcı olabilirmsnz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Patch yapmayı dene istersen...[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Patch yapsan bile olmuyor zaten accın işinde char var cafeden giriliyor başka bilgden girilmiyor.Serverı görüyor ama basınca takılıyor.Yardım dermsniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Benim bildiğim o sorun patch den dolayı yapıyor. Ultimadan kaynaklanan bi sorunda olabilir.Çalışmayan makineden silip tekrar kurabilme imkanın varsa dene.[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 başka bir arka ip yi yolldaadım.Serverı görüyor ama tıklayınca giremiyor..Bunu Nasıl hallederim yardım edermsniz? [Bu mesaj Papaz tarafından 15 Ocak 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Papaz tarafından 15 Ocak 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 client'tan olabilir,client 2.0.3'ü deneyin.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Onu da denedim omuyor Yardım Edebilicek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 YARDIM EDİCEK YOK MU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sphere.ini [SERVERS] Servername LOCAL 192.168.0.1 // senin makinenin lan ip si 2593 SERVERNAME NET 212.255.255.255 // INTERNET IP SI 2593 Buyuk ıhtimalle bu ayarlarında sorun vardır.[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Local ip verse zaten dışardan kimse göremez server'ı. Ultima online'ı silip tekrar yükleyin birde öyle deneyin. Birde biri login olmaya çalıştığında,konsolda negibi bi hata veriyor yada hata veriyormu onu bi yaz bakalım.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Valla konsolda hata vermiyor sadece bende değil diğe başka kişlerde de aynı hata oluyor arkadaşın dediğni yaptım lmadı local ip filan olmadı.Sorun serverı görüyorlar ama serverın adına basınca client göçüyor yardımcı olurnusz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 adls baglntisi ile veriyorsaniz arada bir bole sorunlar yaratiyor diye biliyoum ama adls deilse bu konudabir bilgim yok boyle bir sey gelmedi hic basima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Adsl ama herşeyi kapalı portuda yarttık yani serverı nete açabildik hiç bir firewall yok hiç bütün sorun Serverı görüyorlar ama serverıın adına basınca takılıyor belki patch diyeceksiz ama değil accın içinde zaten char var.İşte bitek sroun seerverın adına basınca clietn göçüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yardım Edicek Yok Mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar