Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Merhaba arkadaslar. Sevgilimle vakit gecirebilecegim romantik, duygusal parçalar arıyorum.. Bir türlü toparlıyamadım.. 10 adet güzel parcalar sıralarsanız cok sevinirim..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Tarzım diyil ama al yinede: İşallah yardımcı olabilir.. Gökhan özen-Herşeyde Biraz Sen Varsın(DAMAR ama hafften arabesk) Gökan Özen-Dayanamam (DAMAR 2 arabesk 2) rober hatemo-çiçeyim Levent Yüksel-Med Cezir ogün sanlısoy-kimdi Ogün Sanlısoy-De bi da(Yakış) Rafet El roman-Sürgün Sezen Aksu şarkıları var biçok tane Yalın-Son aşkım Yalın-Meleklerin Sözü var Tarkan-Gitti gideli dido-white flag
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Öyle degil ya full yabancı istiyorum. Mariah carey gary barlow gibi lazım bana :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Suanda sevgilim yok merak etmeyin sadece arsive cd koleksiyonu düzenliyorum..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Birazcık kendinle çeliştin sanırım... Black - Wonderful Life[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
micha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Zamans1z geldim biraz bende tam agl1yordum. Elimde bavulum burdan cekip gidiyordum. Yan1nda bana ald1g1n ufak oyuncag1n sorma neden diye ,sen anlamazs1n. Son ask1m olacaks1n[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Dresquin, 09 Ocak 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Amma hızlısın.. Oha![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 waw harbiden bu arada hiç yabancı romantik müzik dinleyen kız görmedm yabancı=rock, pop ifade ediyo sanki..
micha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sade nin parcalar1 romantiktir. Cherish The Day Smooth Operator Lovers Rock By Your Side Somebody Already Broke My Heart I 'll be there No Ordinary Love Like Paradise Bunlar romantik parcalar ve guzeldir.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Abus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Boyz II Men - I'll Make Love To You Mariah Carey - My All Bee Gees - For THe Whom Bell Tolls Jessica Simpson - Did you ever love somebody Shania Twain - From This Moment On Bad English - When I See You Smile Barbra Stresand (bir adamla düet) - If You Ever Leave Me Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes Whitney Houston - I Have Nothing Alison Kraus - When You Say Nothing At All şu andaişteyim aklıma bu kadar geldi ama akşam daha sağlam bir liste yaparım[signature][hline]Love is Divine
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Swarrrm - Scilence[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
bayat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ben bir lol diyeyim, icimde kalmisti.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 LOL! ölücem hahahaha[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
micha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Delanoresse, 11 Ocak 2005 11:14 tarihinde demiş ki: smooth operator romantik falan degil, her gece baska kadinla yatan bi adami anlatiyor. Parcanin iceridigi sozler bu sekilde olabilir.Fakat illa her parcada ay lav yuu diyecek hali yok.Romantik bir parca slow olmasi tarzi bakimindan sevgili dela.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu arkadas neden yorunge dısı ya.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 arkadaslar tesekkurler parcalar icin.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 toplam 10 satırlık bir imzan var. Biraz fazla değil mi ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bana birini hatırlatıyor adı neydi unuttum banlandı galba cocugumun adı ne olsun diye topic acardı paso :P[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Öne çıkan mesajlar