Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Killer said: ya birz baktım internette falan 1k dolardan başlıyo en ufak şeyler http://www.kinvey.com/app-cost-estimator şurdan falan uçuk şeylr çıkartıyo adam. burdan ne düşük maliyetle 400 dolar çıkarttım olm bu site çok uçuk fiyatlar söylüyo lan bişeye bakcıam 20bin dolara çıktım sdfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Telefona app yapan site telefonda acilmiyo ya. çok pahali diye yapmamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 10liraya yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 5 liraya yapan binlerce üni. mezunu sırada bekliyor ama emin misiniz? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 olm 10 liraya app yapacak varsa bi 100 lira ateşliyim. havadan atıp tutmayın post atıcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 neyse ki app yapma işine 50 liraya site yapanlar yetemiyor piyasanın içine edemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ios developer var mı bide aranızda ios hesabı olan yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 monoscope said: neyse ki app yapma işine 50 liraya site yapanlar yetemiyor piyasanın içine edemiyorlar atıp tutanlar var işte varsa 10 liraya yapan çinliye bağlatim para da yollucam sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bro 1k$ çok normal bir fiyat bunun için. biz freelancer da fiyat aldığımızda android windows ios için 2.5k$ fiyat çekiyorlar bir uygulamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 lan başkalarını da mı oyalıyon app yaptırcam diye mk skf sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 abi biz seninle sistemi orturtamadık. bir de farklı şehirlerde olunca iş ilerlemedi. ben burada ekonomideki çocuklarla iş yapıyorum şu an tanesi 500 tl den 1500 e yaptırıp 500 de komisyonumu alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ya bırak o kadar konuştuk ettik sonra fikrini değiştirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 alıcam ben senin gönlünü KRALIM. o sıra senin istediklerin benim kapitalist çıkarlarıma ters düşmüştü ama yine de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 eyv baboli o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar