MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya arkdaşlar Icqma birileri habire authorization gönderip duruyor. Üzerinde add contact list falan yazıyor ve authorize istiyor. her sn yeni authorize gönderiyor farklı numaralardan. büyük ihtimalle spam mi diyorsunuz bişey diyorsunuz ondan. nasıl kurtulurum bundan?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 alma banada geliodu xxx türü sitelerin reklamını yapıolar.Direk ignore at.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ewt iptal etmekle kalma ignore et.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aynen banada oluyor, ignore etsen beli farklı bir uin den geliyolar (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bana da geliyodu Miranda ya geçtim bidaha gelmedi hatta böyle bi durum olduğunu bile unutmuşum şimdi aklıma geldi =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aaah Sylvia ahhh ... az mı kabul ettim. az mı listeme ekledim. ama o naaptı. hiç cevap vermedi. böhüvaaaaaaa :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya ignore ediyorum zaten de bitmiyorlar ki bunlar habire yeni bi uin den geliyorlar. icqnun buna bişey bulması lazım. ne layn bu?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar