tertip34 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Aahah gece gece aklıma geldi gülme tuttu, adamlar ciddi ciddi cıldırmışcasına, sabah 8 akşam 5 gibi calısanları vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 greater heal keg 200k gheal 100 tanesi 120k gcure 100 tanesi 160k gexpo var 200 tanesi 240k bleed pot 100 tanesi 20k bandaj var 1000 tane 20k refresh potion total 80k 100 tanesi.. vendorum brit mezarın solunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 vendorlar ilk geldiğinde duvar bug'ı kullanıyoduk, infinite money yapıyoduk. tabi para kimsenin bilmediği bi evdeki kasanın birinin içinde zibilyon tane studded set parçasının altındaydı. en çokta evin içine gate açıp şehirlerden set/at alıcak kurbanları bulup gateden gelene i ban thee eşliğinde kapı dışında duvar arasında bekleyen energy vortex ile yaptıkları dansı izlemek of ulan nerden geldi gece gece uo anıları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 anahtar bugı yapıyoduk biz gemi koy kaldır gemi koy kaldır sonra onları vendora sat tanesi 200gpden res scroll gibi parakasardık sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 hayvan satın alıp kendisine friend edip sonra kendisine transfer ettiğimizde sonsuza kadar tameleyerek taming kasabiliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ben admindim nebulada. eşkiya vardı bir de. beraber dungeon a giriyordur o player acc u ile giriyordu ben seer, .kill ile dungeon ı temizleyip çıkıyorduk. iyi cukka yapmıştık o dönem. invis geziyordum ben kimse de bir şey anlamıyordu. eşkiya lightning atıyordu o sırada ben de .kill ile indiriyordum ejderhaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar