Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 eA]3user_payment_profile[credit_card_number] **** **** **** **** (Burada numaralar vardı) Bu veriyi Kullanıcıler/User/AppData/Roaming/OperaSoftware/Web Data dosyasının içerisinde buldum. Birbirinden çok alakasız ve farklı zamanlarda farklı işlerin bilgilerini içeriyordu. Girdiğim sitelerdeki kullanıcı adı şifre eposta hatta burç bilgime varana kadar. Başka neler var ? -Forumda yazdığım mesajlar -İzlediğim videoların linki -Tarayıcı üzerinde herhangi bir sitede girdiğiniz herhangi bir bilgi.(Form Doldurma Verileri) TC Kimlik No vs. -TL Yükleme verileri -Domain Record / Hosting bilgileri o kadar çok var ki sayamıyorum. Yani kısacası yaptığınız her şey tarayıcının arkasındaki depolarda saklanıyor. Bunlar bir server'a upload ediliyor mu acaba? Eğer öyleyse yandık. Bunları saklamayan bir tarayıcıdan haberdar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 damn cookies man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 lanet olsun ya çok morelim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Baktım şimdi, penis boyum bile yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://www.browzar.com Şöyle bir şey buldum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://static4.businessinsider.com/image/4fad386beab8eac843000000/its-a-trap-what-happens-when-advertisers-dont-meet-twitters-spending-quotas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bir yere "evet bu ödeme bilgilerimi sonraki ödemelerim için sakla" demişsindir de saklamıştır o kredi kartı numarasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 vak the rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ha tarayici olarak da hepsi izler abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Smartphone'larda durum nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 inşallah opera mobile saklamıyordur bu bilgileri. yoksa yandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://www.linux.org/threads/do-not-use-ubuntu.3977/ Ne kullancaz amk. En sonunda kapattıracaklar bana interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 kendi kernelinizi kendiniz yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ccleaner ile tarasak bunları silinmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: bir yere "evet bu ödeme bilgilerimi sonraki ödemelerim için sakla" demişsindir de saklamıştır o kredi kartı numarasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar