Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://i100.independent.co.uk/article/this-is-a-map-of-every-tweet-sent-in-the-last-three-years--eyLZYhg6_e Independent hazırlamış, son 3 yılda tweet atılan bölgeler, yoğunluklarına göre ışıklandırılmış. Türkiye lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sadece cehapeliler ve yancı akpliler twitter kullanıyor mesajını verdim size, hadi dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 twitter ne ya köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Bu senenin başına kadar oldukça aktif kullanıyordum ama son zamanlarda bakmaz bile oldum. Eskisi kadar paylaşım yapan kalmadı bide bazıları iyice saçmaladı. Şu sıralar takip ettiğiniz haber sitelerini falan gözlemlemek için arada bakmak ideal gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Türkiye niye lel? İngiltere teknoloji bağımlılığı konusunda avrupa'nın japonya'sı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar