Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 pc yi sadece oyun için kulalnanlar klubü şöyle cevaplar yazmasın şuraya ya desktop boi lar ps boyların hallicesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ya bırak, milyon para döküp uyduruk bi laptop almışın buyer's remorseu bize sallıyorsun. Yetkili abilerden biri gelip versin ayarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: bak şöyle işliyor sistem f/p bakan adam fakirdir. sadece p bakan adam zengindir ikisine de bakmayan adam zevk pezevengidir Desktop gaming açısından f/p olarka önde, ama geri kalan şeylerde geride. PC nin yüzkarası konumunda, PS'in daha iyi performans vereni işte desktop, laptopun hiçbir artısını taşımıyor. paran varsa, git high end bi laptop al. illa max ayarlarda en son çıkan oyunları hemen oynıcam dıosan. lütfen bana öyle bir laptop göster ki, piyasadaki her türlü desktoptan iyi olsun. lütfen. f/p a fakirler bakar argümanın zaten /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: pc yi sadece oyun için kulalnanlar klubü şöyle cevaplar yazmasın şuraya ya desktop boi lar ps boyların hallicesi abi? "gaming laptop" konusundasın. uyandırayım. "gaming" yahu. adı üstünde. "gaming" bunu tartışıyoruz. "sadece oyun için hede hödö" dediğin zaman bu da saçma. arkadaş sonra "saçma" dedim diye bozuluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://www.dell.com/us/p/alienware-17/pd bu var mesela 3.8k usd en üstü. 5 kilo. ekran kartı? gtx880m? http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GTX+880M al benchmark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 oyuncu için, gamer için, önemli olan oyun performansı değil de nedir? oyun için en önemli bileşen ekran kartı değil midir? neyse ya he fakir işi pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Civcivhead said: Ya bırak, milyon para döküp uyduruk bi laptop almışın buyer's remorseu bize sallıyorsun. Yetkili abilerden biri gelip versin ayarını. yok be, adam direk muhalefet. öyle laptop a para fln gömmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 en iyi specli gaming laptop piyasadaki bütün oyunları max çalıştırmıyor mu? hem grafiği iyi + diğer performansları ( mobilite gibi ) normal performans değerini arttırmaz mı? ayrıca gömmedim tabiki. zira oynadığım oyunlar paradoxun oyunları cogunlukla bide o kadar zengin değilim gaminge ayrı bütçe ayıaraak kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 yahu laptop un mobilite dışında ne gibi artıları var suark allanı seversen? o high end laptoplar 5 kilo. paso kolunda asılı mı gezdireceksin? nedir abi artıları bir söyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 extradan 26" monitor + usb klavye + mouse eklersen yakalarsın desktop rahatlığını belki heh bi de o toz / gürültü olayları baya bi geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: en iyi specli gaming laptop piyasadaki bütün oyunları max çalıştırmıyor mu? hem grafiği iyi + diğer performansları ( mobilite gibi ) normal performans değerini arttırmaz mı? ayrıca gömmedim tabiki. zira oynadığım oyunlar paradoxun oyunları cogunlukla bide o kadar zengin değilim gaminge ayrı bütçe ayıaraak kadar http://www.digitaltrends.com/computing/nvidia-reveals-maxwell-based-geforce-gtx-980m-970m-laptop-gpus-980m-benchmarked-tested/ al abi. bf4 ultrada 50 fps alınıyor "en iyi" kart ile. yahu neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Aluriel said: bi de o toz / gürültü olayları baya bi geride kaldı. aynen. benim desktop bayağı bayağı sessiz. böyle füüüüüffff gibi ufak bir ses var o da fan sesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: bide o kadar zengin değilim gaminge ayrı bütçe ayıaraak kadar fakirsen desktop alsan ya madem? asdjasldjsalkdjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 toz yapmaz pislik olmaz derli topludur mobil ki bu çoooooooooooook büyük+ kucağına koyar oynarsın koltukta oynarsın yatakta oynarsın kendi ses sitemi var yanında 2+1 falan taşımak zorunda dıılsın, kulakık takabiliosun desktopa uzatmalı falan takman lazım bişi takıp çıkarman 2 sanıye, eğilmek falan zorunda dıılsın koca şey yanında HEYHULA gibi durmuyorsa estetik eger tv ye bağlarsan çok ufak görüntü kirliliği yapıyor. aman grafık kartı yerınden cıktı zart zurrt derdı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: Aluriel said: bi de o toz / gürültü olayları baya bi geride kaldı. aynen. benim desktop bayağı bayağı sessiz. böyle füüüüüffff gibi ufak bir ses var o da fan sesi işte o füff sesi de sıkıntı benim home tiyetırında hmmm dıe bı sesı var tv kapalıyken hasta edıyor o gurultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: toz yapmaz pislik olmaz derli topludur mobil ki bu çoooooooooooook büyük+ kucağına koyar oynarsın koltukta oynarsın yatakta oynarsın kendi ses sitemi var yanında 2+1 falan taşımak zorunda dıılsın, kulakık takabiliosun desktopa uzatmalı falan takman lazım bişi takıp çıkarman 2 sanıye, eğilmek falan zorunda dıılsın koca şey yanında HEYHULA gibi durmuyorsa estetik eger tv ye bağlarsan çok ufak görüntü kirliliği yapıyor. aman grafık kartı yerınden cıktı zart zurrt derdı yok. şu saydıklarının hepsi hikaye mobil olması dışında. o da anca çok seyahat ediyorsan vs geçerli lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: Suark said: bide o kadar zengin değilim gaminge ayrı bütçe ayıaraak kadar fakirsen desktop alsan ya madem? asdjasldjsalkdjsa modifiye evo almak yerine dizel 1.4 bişi almayı tercih ediyorum. @alu lel 3x2 bi odaya kapanır desktopunuzda 21 İNÇ ekrana bakıp süper ferformars alıyorum dersınız artık lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: toz yapmaz pislik olmaz derli topludur mobil ki bu çoooooooooooook büyük+ kucağına koyar oynarsın koltukta oynarsın yatakta oynarsın kendi ses sitemi var yanında 2+1 falan taşımak zorunda dıılsın, kulakık takabiliosun desktopa uzatmalı falan takman lazım bişi takıp çıkarman 2 sanıye, eğilmek falan zorunda dıılsın koca şey yanında HEYHULA gibi durmuyorsa estetik eger tv ye bağlarsan çok ufak görüntü kirliliği yapıyor. aman grafık kartı yerınden cıktı zart zurrt derdı yok. abi yeni pclerde toz derdi yok, laptop u kucağında oynarsan çocuğun olup olmayacağını arada test ettir. ayrıca kucakta fps? kljsdls he ok ses sistemi kurmuyoruz bizde de kulaklık var "eğilmek" tek derdimiz olsun. ekran kartı yerinden mi çıkıyor? abi bir gün bana gelsene cidden. sana düzgün pc göstereyim. bu arada; 5 kiloluk, oyunda gtx970 in yarı performansını veren alete yurt dışından bile getirsem 8.5k tl vericem, üstüne güzel bir ekran alıcam ki ona da 1.3k tl vericem, totalde 10k ya, 5k lık desktop un yarı performansını veren 5 kiloluk hantal bir laptop alıcam. bayağı saçmalıyor olmam lazım ya. mobil bir adam değilsem eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 abi adam diyor ki ben sizin gibi saatlerce pc başında geçirmiyorum. koltukta yattığım yerden öyle her akşam yarım saat feedliyorum oyun oynadım oluyor adı. bu yüzden laptop daha iyi diyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: o füff sesi de sıkıntı benim home tiyetırında hmmm dıe bı sesı var tv kapalıyken hasta edıyor o gurultu ben sadece uyurken pc açıksa o füff ü duyuyorum ya. zaten yeniden evlendiğimde yatak odamda pc olmayacak. şu an zorunluluktan böyle bir tatsızlık var o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Aluriel said: abi adam diyor ki ben sizin gibi saatlerce pc başında geçirmiyorum. koltukta yattığım yerden öyle her akşam yarım saat feedliyorum oyun oynadım oluyor adı. bu yüzden laptop daha iyi diyor heh abi gaming laptop konusuna gelip "pc yi gaming için kullanan konuşmasın" dediğinde bitti zaten konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: modifiye evo almak yerine dizel 1.4 bişi almayı tercih ediyorum. @alu lel 3x2 bi odaya kapanır desktopunuzda 21 İNÇ ekrana bakıp süper ferformars alıyorum dersınız artık lel 21 değil, 26 please. + eve oynarken multiple screen rahatlığını bilmiyormuş gibi konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark iyi hoş yazmışta laptopla dota bile zor oynanıyo, wow'da heroic raid yapmak eziyetti mesela. Anca laptopda bilgisayara karşı performans gerektirmeyen oyunlar oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 hareket ettırırsen yerınden çıkıyor, kulaklıkla dıs dünyadan ıyıce kopuyosun zaten salak bişi oluosun kulaklıkla oyunmu oynanır aq derken bak yenıden dıyorum pro gamersan evet işin erbabıysan böle hayatın oyunsa ondan para kazanıosan desktop al zaten. Al ama böle adam gibi sistem kur. Kulaklık alacağına odayı ızole et ses gecırmesın, kur 5+1 sistemini sonra döşe etrafına ekran bak bunu anlarım. Ama kalkıp laptopun mobilitesiyle kıyaslama. Sadece oyuna yarar yukardakı alet, başka bi halta yaramaz. Ha feysbuk gezıyoken kulaklık takıorm o derece yalnızım dıosan o başka. Ha usttekının aynısını laptop alıpta yaparsın, en baba gaming laptopun güzel calıstırmadıgı oyun var mı su anda? yoksa boşuna konuısuonuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ya aslında ben adama tv al gec ıkısını dedım ılk basta tv al gec yanı. bide desktoptan nefret edıorm :/ arka odada duruyor olu yatırrım Aluriel said: abi adam diyor ki ben sizin gibi saatlerce pc başında geçirmiyorum. koltukta yattığım yerden öyle her akşam yarım saat feedliyorum oyun oynadım oluyor adı. bu yüzden laptop daha iyi diyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar