Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Arkadaşlar dün özet görüntüleriydi sanırım hepsini izleyemedim.Acaba kaç kaç bitti kim aldı o maçı?O'neal in sağ gözünde problem varmış sanırım o maçta onu biliyorum.Bilen varsa yazsın yaw merak ettim :) ps:ya la lakers in maç tarihini bilen varmı?NBA TV de şu ana kadar hiç la lakers maçı göremedim.en yakın zamanda kiminle maçı var lakers in ve kiminle acaba onuda yazarmısınız?[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bak Şimdi Bu Olmadı..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya sory soryy olmasına da ordada yazmıoki kaç kaç bitti hem benim yazdıklarımda daha ba$ka $eylerde var :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar