david_beckham Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lig şampiyonu efes lig sonuncusuna yenilerek şampiyonlukta çok önemli bi yara aldı...[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya: -Biz muz alacaktık.Kuyumcu: -Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi: -Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş...
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 keşke konu başlığından içeriği kestirebilsek..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs*
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 şampiyonu play-off lar belirleyeceği için ne gibi bir yara aldıki şampiyonluk yolunda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
david_beckham Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 arkadaşlar ozur dilerim topic bana ait değil yanımdaki salak arkadaş açmış[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya: -Biz muz alacaktık.Kuyumcu: -Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi: -Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş...
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 "yanımdaki salak arkadaş açmış" lol yarıldım[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Allahım ya... neyse.. [signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] [Bu mesaj insight tarafından 16 Ocak 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar