Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

We "Wish" You goodluck


Sinowhatrecup

Öne çıkan mesajlar

Hahahaha :) Faq ını okumuştum, adını açıklamak istemeyen bi finansörümüz var öyle cancellationmış bitmeden oyunu çıkarmakmış işimiz olmaz bizim diyorlardı. Yazık olmuş.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erutancim bilmeden konusmayalim, wish'in altyapisi ice projesi. bu cok hizli bi network infrastructure. referans olarak boeing ve hp var, hatta unreal engine de kullanacakti bir ara. bir serverdaki kisi sayisini conf belirlese de conf'u zorlayan altta yatan program.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
[Golden Horde]Berke Xar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Befounder, 15 Ocak 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
erutancim bilmeden konusmayalim, wish'in altyapisi ice projesi. bu cok hizli bi network infrastructure. referans olarak boeing ve hp var, hatta unreal engine de kullanacakti bir ara. bir serverdaki kisi sayisini conf belirlese de conf'u zorlayan altta yatan program.



haklısın ben pek okadar içli dışlı değilim sadece görüş böyleydi benim halada inanmıyorum :) ha oyun cıkasıya kadar hayvan conf cıkarsa bilemicem olur :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...