Shean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 avrupalı olmuşsunuz ama üşüyorsunuz hala heeey avrupalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 avrupada multikomfor parametreli ısınma var abi, iç ortam 14-20 arası olsun diye uğraşıyorlar zaten. mantolama da 15cm falan oluyor orada 3 kat camlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ısıtma da yerden oluyodur herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yerden en ekonomiği. peteğe verirsen 50 derece min ısıtman lazım. yerden ısıtmada 35 maksimum yeterli oluyor. ısı üst katın tavanında 25 li derecelere düşmüş oluyor böylece gerekli ısı enerjisi miktarı da azalıyor kat toplamında. izolasyon da iyi olduğu için go go energy+ oluyorsun. bir de petek homojen dağıtmıyor ısıyı fancoil sistemler de öyle, yerden ısıtma sadece duvar kayıpları yaratıyor ki oda içini etkileyen bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 aynen enerji yönetimi dersinde geçen hafta gördük sdjfsgfsfsgfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 oldu olacak markel gelip gece yorganı sosis yapıyor de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 MASTER DEGREE YAPTIM O KONUDA BEN!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 HERŞEYİ SORABİLİRSİN BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM ENERJİ DİYE GÖRDÜNDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 tamam bro 2 hafta sonra vizem var sorum olursa ilk sana sorcam ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 NolaxThensbane said: oldu olacak markel gelip gece yorganı sosis yapıyor de parasını vereyim her gece yorganı sosis yap benim için üşüyorum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ben de sana diet sorucam bir ara. yağ oranım %20 %10 a düşmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 %20 ne lan inek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 GERÇEK BİR ERKEĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 sırf diyetle olmaz ama idman da lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 aa evet bi de 92 kilo yerine 70 olduğum için üşüyorum ayrıcana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 65 kiloyum bir mont bir kazak giyiyorum soğukta hiç üşümüyorum. bitch please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 idman yapamıyorum abi şu saatte bile çalışıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ÜŞÜMEMENİN FORMÜLÜNÜ VERİYORUM. BOŞLUK BIRAKMAYACAKSINIZ!! yani, yünlü içlik, üstüne mikro boşluklar içermeyen bir uzun kollu giyin. hipotermi battaniyesi malzemesine benzeyen. böylece ısıl geçirgenlik katsayınız çok düşecek. kendi vücut ısınızın içerisinde soğuk ve nemli havalarda bile ıslak dakikalar yaşayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 KENDİNİZİ ŞIMARTIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 delikanlı adam üşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 üşümemek için bilim, ısınmak için seks yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ne usumesi ya koylumusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 götzem donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar