kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 mac'e xampp kurdum. sikinti soyle. normal masaustunde, html dosyasinda gayet duzgun bi sekilde calisiyor bu kod. logo geliyor. ama xammp'ta htdocsun icinde kesinlikle calismiyor. yol vs dogru heryse. http: //localhost/test/images /logo.png css vs onlari alabiliyorum ama resimleri alamiyorum hicbi sekilde. resmin kaynagina gitmeye calistigimda aldigim hata su said: Nesne mevcut değil! Talep ettiğiniz URL, sunucu üzerinde bulunmuyor. URL'yi elle girdiyseniz, yazdıklarınızı gözden geçirip yeniden deneyin. Bunun bir sunucu hatası olduğunu düşünüyorsanız, lütfen site yöneticisi ile iletişime geçin. Error 404 localhost Apache/2.4.10 (Unix) OpenSSL/1.0.1j PHP/5.5.19 mod_perl/2.0.8-dev Perl/v5.16.3 sebebi nedir. anlatabildimmi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 cozdum ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 n00b. baksana olm acess_log'a error_log'a, cat diye soylesin aga bu yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 :( ya salak macte dosya okuma yazma izinleri yuzundenmis. ne lanet bisi lan bu mac. alisamadim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Kafan rahat olsun istiyosan ftp client la baglanip at abi. Ya da chmod 777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar