Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doc. craft ve res eksikligi

barbu

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben master doc. icin craft yapacam, bi tek o eksik kaldi masterlamama. ama gelin gorun ki orta da res yok. ben advanced biological craft ederek kasmayi dusunuyodum ama lokian wild wheat ve tatonian fiberblast yok kimsede. baska ne craft edebilirim ii xp veren?

[Bu mesaj barbu tarafından 13 Ocak 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

master doc olmanın zevki res cıkarmakta zaten bunları satanı bulman zor bence bi kac alet al kendin cıkar emin ol bole daha zevkli oluyo ..master doc demek coronet e oturup buffing for 8 k degil :) buff pack yapmak kendi yaptıgın buff packlerle milleti bufflaman sora sana nice buff demelerinin verdigi zevk ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de harvester koyacam ama hic bilmiyom bunlari da. fiberblast harvester dan cikacak. peki wild wheat flora farm dan mi. cok komik bi soru oldu ama valla bilmiyom iste bi sitede filan da bulamadim. bana isin taktiklerini , inceliklerini filan soylerseniz cok sewinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 13 Ocak 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
master doc olmanın zevki res cıkarmakta zaten bunları satanı bulman zor bence bi kac alet al kendin cıkar emin ol bole daha zevkli oluyo ..master doc demek coronet e oturup buffing for 8 k degil :) buff pack yapmak kendi yaptıgın buff packlerle milleti bufflaman sora sana nice buff demelerinin verdigi zevk ayrı..

ben onu yapacaktım
ama sonradan vazgeçtim

3 ay kasmıştım ben ilk başlarda
kimse yoktu
eisleyda heal ederk entertainerları yada med centerdakileri exp almaya çalışıyordum

resource alıp stimpackleri kendim yapıyordum
experiment yapıp ohaa daha iyisini yaptım diyorudm

hehe resource almak için arada mission terminallerden 2k lık missionları al
git kes gel
ondan sonra oturbaşına yeniden kas şekinde uğraşıyordum.

doc oluncada yok kardeşim dedim burnumdan geldi
hem cm yi masterladım macrosuz hemde doc u hehe paketide başkaları yapsın bıktım artık demiştim....

ama şimdi yeniden yapmak istiyorum sanırım paket ama doc exp elbiseleri ne öyle peh...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ac swgcraft.com u

butun resourcelar
hangi serverda hangi gezegende hangi sehirde hangi topraklarda gosterir[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız.
Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu grind için lokian wild wheat ve tatonian fiberblast ariyorsan oyun içinde floriel ile kontağa geç:)
grind için bu resleri satan vendor biliyorum.sana o vendor larin wp lerini atarim.[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Doctor
SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :)
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki en zor craft lar Armorsmith,weaponsmith ve doctor bence.diğerleri bence kolay:)[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Doctor
way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :)

[Bu mesaj Akse tarafından 15 Ocak 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akse, 15 Ocak 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
barbu grind için lokian wild wheat ve tatonian fiberblast ariyorsan oyun içinde floriel ile kontağa geç:)
grind için bu resleri satan vendor biliyorum.sana o vendor larin wp lerini atarim.

yanliz ben eclipse de deilim. infinity deyim. sen sanirim eclipse desin.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman yardim edemiyeceğiz sana:([signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Doctor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...