Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahar-Yaz Kampı

Berk

Öne çıkan mesajlar

Millet,
İlgilenen insanlar toparlanalım Bahar zamanı ya da yazın biryerlere kamp atalım. Ama öyle içleim çadırda uyualım kampından çok, daha düzgün bir kamp var kafamda. tamam bir iki şişe şarap getirilir de daha önce kamp tecrübesi olan arkadaşlar olursa daha güzel olur gibi geliyor bana.

Benim favori mekanım Yalova - Erikli Yaylası
ama yeni mekan önerilerine açığım
Sosyal ağlarda paylaş

kamp uyar bana. izcilikten gelen alışkanlıkla zaten kampta içme gibi bi alışkanlığım yoktur. ha götürürsek de hayır demem ama şart değil yani :)

Yalova - Erikli Yaylası'na gitmedim hiç o yüzden yeni bir yer görmüş olurum uyar bana. Zaman içinse tercihim en geç nisan ayıdır ki ortama insan, sinek ve sıcaklar fazla buluşmasın.[signature][hline]Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

abant gölü kıyısı süper orda manyak kamp olur...ya da karadeniz de bi yer olsun...ordu mesela :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe erikli-delmece süper yerdir ama yağmur yağdımı da deli çamur olur. Bir seferinde çamur ırmağının içinde kalmıştım, diz seviyesinde çamur aşağıya doğru patikadan akıyordu :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

haziran cook sicak olmaz ki? bocek falan turemis olacak, birde 7.00 den sonra cadirda duramayiz o kadar. hazirandan once bende gelemem cunku, tam final oncesi.

ehe, ben izciyken liderler cadirda sarap icerken yakalanmislardi. bize de sahlep veriyorlar kazanla =)

ekleme:hem fedaykinin dedigi yagmur riski de azalir.
[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 13 Ocak 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yalova - erikli de deli çamur oluyo fedo merak etme,
hele bir de böyle hoplamalı zıplamalı yerler var,
kayıp ıoturuyordsun dereye sonra tüm gün pantalonu asıyorsun ağaca =)
şu finaller biraz daha rahatlasın ciden kimler ne vakit gelebilir bakalım ve yapalım,
ben çadır da edinmiş olurum o zamana kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...