horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 http://www.eyeoncville.com/005/005vid04.htm[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bulamazsın.. istanbula göndermiyor gayler[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 java mı gerektiriyor? galiba öyle..ya bana birisi şu javanın tam oılarak indireleceği bir link atsın..okey batak vs için de gerekli oluyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hastasiyim adamin ya, kayitlari, ufak vid leri vs, herseyi hasta. Zaten stick denen alet ayri bi mevzu, girmemek lazim. Yanliz, bu adamin soyle, uzun soluklu bi videosu yokmudur horas-san? Tum videolari boyle kucuk kucuk, tutorial gibi, chapman e susatmak icin tasarlanmis seyler, insanin tadi damaginda kaliyor.... Birde oyle ufacik pencerede "neler yapiyor bu adam?" ,gorucem diye kastirmanin manasi yok, soyle alttaki linkten indiriveriniz... save as...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 var var. dur veriyim link. aha 1 aha 2[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Tesekkur ettim horas-san, hatta terbiyesizlik yapiim, daha bi stickshit video vs biliosan onlarida alabilirim ;)[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş süper bişi bu ya hastsı oldum[signature][hline]
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 super[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Dregoth, 14 Ocak 2005 07:42 tarihinde demiş ki: Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş Onu kasetçalara bağlayıp 3.5 saat oyunun yüklenmesini beklerdik =) Nostalji rüzgarları =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu greg howard o acayip aleti çalan elemanmı?nedir o alet öyle ya hehe
Predator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bide bunun gibi bi adam Trt de Dünyadan Türküler diye bi programa çıkmıştı. sanki tek adam değil 5-6 adam birden çalıyo gibi. adam elektro gitarla slap falan yapıyodu baya sağlam hemde şaşıp kalmıştım. ehe sunucuda demişti elektro bass hepsi var tek başına grupsun diye adama. adamda Türk gibi bişey yani yarım yamalak Türkçe konuşuyodu bilemiyorum[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Öne çıkan mesajlar