Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Renkli Staff name For Sphere 55i Without Zorm.dll ////////Sly Allen////////////// ////////////////////////////// ////////For Sphere 55i/////// //////////////////////////// //////Sly Allen//////////// [events gmfix] On=@Click findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal sayua 0451,7,0,0, * Darkness Time * sayua 0451,6,0,0, return 1 endif src.sysmessage On=@DClick title Darkness Time Staff Member elseif strmatch('',Darknesstime Staff Member')) title On=@GetHit return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Buraya koysanya...[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Orayada Koydum[signature][hline]Zordur zor beklemek erken yorar insanı İyiyim desen de ele verir gözlerin seni Özlemişsin besbelli tenimi Unutamadığın her halinden belli Özledin mi diye sorsana bir bana nerde Ama ayılık var senin hamurunda Önümüzdeki on yıl unutamazsın sen belli bir daha Özlemişsin besbelli tenimi Sarılmandan belli kırıcan mı belimi Çok canım acıdı çeksene elini Sarılmandan belli kırıcan mı belimi Çok canım acıdı çeksene elini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Siz Darkness Time ne zaman accaksınız Bakım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İstersen bir mod uyarmadan önce imzanı kısalt yada spoiler yap. Bİraz uzun gibi :)[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ben 1mzamdan Cok memunum Cok Anlaml1 :)[signature][hline]Zordur zor beklemek erken yorar insanı İyiyim desen de ele verir gözlerin seni Özlemişsin besbelli tenimi Unutamadığın her halinden belli Özledin mi diye sorsana bir bana nerde Ama ayılık var senin hamurunda Önümüzdeki on yıl unutamazsın sen belli bir daha Özlemişsin besbelli tenimi Sarılmandan belli kırıcan mı belimi Çok canım acıdı çeksene elini Sarılmandan belli kırıcan mı belimi Çok canım acıdı çeksene elini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 SLY DARKNESS NE ZAMAN ACILCAK ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bu Konuyla Black Alien Ilgileniyor.[signature][hline]Ah VURMA! ORDA YARA VAR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ////////Sly Allen////////////// ////////////////////////////// ////////For Sphere 55i/////// //////////////////////////// //////Sly Allen//////////// Amma abartmışsınız böle altı üstü bir sayua eklemişsiniz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Sly_Allen_Quax, 13 Ocak 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Ben 1mzamdan Cok memunum Cok Anlaml1 :) ama biz memnun değiliz :yapma:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 her yazilan script icin thread acsak buraya, ohoo..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Birde imzamiz böyle olsa ohoooo.. Arkadaş yeni bir başlık altında yazacağına daha önceden yazılmış bir yerin altına ekleseydi çook daha makbule geçecekti[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 harbiden o nasil imza oyle ya :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Sly_Allen_Quax, 13 Ocak 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Ben 1mzamdan Cok memunum Cok Anlaml1 :) sen memnunsun ama biz ve görevliler memnun değil.Biraz db yide düşün ;)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Oof of,düzelmez bu millet ya. Allah sabır versin modlara.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 55i'modası geçti artık 55r'de çok daha kolay artık bunlar.yeni sürümlere geçin sizde.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. [Bu mesaj Lucas1 tarafından 13 Ocak 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRedboy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sıgarsa benıde ekle :D nedıyım bu ımzayı senelık kullanıyodur belkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Buranın artık iyice suyu çıktı,kurallara uymayı öğrenememiş insanlar gün geçtikçe artıyo.. Acil bişeyler yapılmalı artık![signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 +1[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bu Scriptler bi yerden tanıdık geliyo ama neyse ..[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar