Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cd Changer

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

bende golf 4 pacific var teybi blaupunkt Cd tuşu vs var Elimdede mercedesden kalma alpine bir cd changer var şimdi arkadaş dediki blaupunktlara sadece blaupunkt takılıyor.Yani ben elimdeki bu alpine taktiramazmıyım yani ille gidip servisemi baycaz parayi.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

araştırdığın rakamları burayada yazarsan bende düşünüyorumda bu aralar. bilgileri paylaşalım. prozzakta yeni taktırdı bişeyler onlada konuş istersen :)[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

burda Blaupunk un bir cd changer i var benim golf e uyumlu
http://www.dodexpress.com/aksesuar/elektronik_urunler.asp

550milyon kdv li bide buna kablo mablo bişiler lazım toplam 650 ye geliyor sanırım. Aslında biraz daha para versemde toptan yenilesem diyom artik.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 27 Aralık 2004 12:37 tarihinde demiş ki:
burda Blaupunk un bir cd changer i var benim golf e uyumlu
http://www.dodexpress.com/aksesuar/elektronik_urunler.asp

550milyon kdv li bide buna kablo mablo bişiler lazım toplam 650 ye geliyor sanırım. Aslında biraz daha para versemde toptan yenilesem diyom artik.
buna 550 vereceine teybi alpine yap güzel olur aynı paraya denk gelir hem böylece changer ı da kullanmış olursun. gene dediin fiyata çıkar 600 650 filan[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

ehheh sanırım en güzelini ben yaptım. maddi durum şu anda el vermediği için yeni bi cd player alamadım. bende annemin arabasındaki yu-ma-tu cd/mp3 playerla golfün üstündeki orjinal radyoyu değiştirdim. mantık şu : en kötü cd player radyodan iyidir. ki yum-ma-tu deyip geçmemek lazım olduğunuda görmüş oldum hakaten güzel ses çıkıyor. merak edenler için söyliyim alet sadece 100 milyon :) hiç yoktan cd dinliycem arabamda yenisini alana kadar :)[signature][hline] MSN : [email protected]
---
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 04 Ocak 2005 13:36 tarihinde demiş ki:
Bende ford focusun orjinal teybi var ama Alpine Cd changer (mp3 çalabilen) takdırdım gayette başarılı çalışıyor.

slm peki nasıl oldu changer kullanımı kolaymı?tek tek parça atlıyor diye duymuştum maliyeti ne kadar?birde changer i nereye taktırdınız koltuk altında yeri olduğu söyleniyor.. ?bende changer ve normal cd player taktırmak arasında kararsız kaldım çirkin dururmu acaba diye,ama sonra alpine cd mp3 player aldım gayet de guzel oldu focus sahiplerine tavsiye ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

afedersin ama focus ta nereye taktırdın player ı? sonuçta konsola entegre focusun müzik seti? focus gibi araçlarda şart gibi bişey cd-changer. extra cd player çok kötü gözükür yaw[signature][hline] MSN : [email protected]
---
---
Tunch geçen gün babasına demişki:
Hiç para seçmem. Ne olsa yerim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 11 Ocak 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
afedersin ama focus ta nereye taktırdın player ı? sonuçta konsola entegre focusun müzik seti? focus gibi araçlarda şart gibi bişey cd-changer. extra cd player çok kötü gözükür yaw

bir aparatı var 20 euro önce onu oturtuyorlar üstüne teyp monte ediliyor ben de çok tereddüt ettim ama gerçekten çok sırıtmadı..gayet güzel oldu...tavsiye ederim ...teypin altında siyah bir plastik gözüküyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
romeo97, 11 Ocak 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
slm peki nasıl oldu changer kullanımı kolaymı?tek tek parça atlıyor diye duymuştum maliyeti ne kadar?birde changer i nereye taktırdınız koltuk altında yeri olduğu söyleniyor.. ?bende changer ve normal cd player taktırmak arasında kararsız kaldım çirkin dururmu acaba diye,ama sonra alpine cd mp3 player aldım gayet de guzel oldu focus sahiplerine tavsiye ederim..

hala orjina focus teybi kullandığım için ufak tefek sıkıntıları oluyor, mesela 99. şarkıdan 100'e geçmiyor (mp3'lerde) ancak shuffle ederseniz 100+ oluyor.
Ayrıca Alpine Cd changer gayet başarılı abartı bi kasise/çukura girmediğiniz sürece şarkıda atlama olmuyor.
Koltuk altında yeri var demişlerdi banada ilk taktıracağım zaman ama beceremediler :) bende daha kullanışlı olan torpidoya taktırdım. Torpido alanını belki kaybettim ama yolda giderken bile Cd değiştirebilmek güzel. :)
Son olarak maliyeti bir buçuk yıl önce 800milyon civarına gelmişti.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 11 Ocak 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
afedersin ama focus ta nereye taktırdın player ı? sonuçta konsola entegre focusun müzik seti? focus gibi araçlarda şart gibi bişey cd-changer. extra cd player çok kötü gözükür yaw

Cd player taktırmadım, hala orjinal müzik seti duruyo focusun sadece cd changer taktırdım. Yoksa kralı gelse arabanın iç dizaynında yeri olan seti değiştirmem :D[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

üç mesaj üst üste atmış olmaktan nefret ediyorum ama :D

CHA-S634
This compact, reliable six-disc CD changer installs nearly anywhere inside your car and gives you MP3 playback capability. Featuring superb sound with 24-bit processing, it’s also exceptionally rugged — with the best anti-vibration mechanism on the market.

Technical Details

• Ai-NET and M-Bus Compatibility*
• 80-Disc Title Memory
• CD Text Ready
• M DAC
• High Speed, Anti-Vibration Mechanism with Silicon Oil Dampers
• Free Angle Adjustable Mounting (0° – 90°)
• Additional KAE-116C Changer Magazine Available
• Touch Control Ready
* Requires KCA-130B adaptor for M-Bus Application

Tavsiye edilir :)[signature][hline]rtc

Sosyal ağlarda paylaş

alpine cd changer ler ilgili ek bilgiler :cd li mp3 lü olarak her arabayla uyumlu 2 çeşit changer i var changer uyumu extra kullanılacak ınterface ile mümkün oluyor her araca ayrı interface var yaklaşık 100 euro ..cd li 300 euro mp3 lü 400 euro civarına mal oluyor montaj hariç diğer parçalar dahil...sadece alpine değil sony de de aynı sistem mevcut ..t69-t70 sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...