Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Casablanca MP54 Functions FM, MW, LW DigiCeiver Radio Text 36 presets Playback of audio CDs/CD-ROMs CD-RW-compatible CD mix CD-Text Disc Management System (DMS) MP3 playback from CD-ROM and CD-RW Supports variable bit rates (8-320 kbit) Convenient MP3 browsing 4 x 26 W RMS power 4 x 50 W Max. power DEQ Max: Digital parametric Digital fully-parametric 5-band equaliser AutomaticSound (GALA) 4-channel Preamp-Out (4 V) Sub out Flip release panel TMC out FM Pre-equipped for telephone/navigation speech output Graphics-capable DOT matrix display Display colour white Night design red Front design in silver-metallic Steering wheel remote control RC 10 (special accessory) IR remote control RC 10 H (special accessory) Pioneer DEH-P4600MP Supertuner Supertuner Supertuner IIID 24-Station/6-Button (18FM/6AM) Presets var BSM (Best Stations Memory) var CD Player 1-bit D/A Converter 16-bit CD-R/CD-RW Compatible var AGC (Automatic Gain Control) var Disc Title Memory var CD Text CD Text BMX Digital Enhancement MP3 Playback Compatibility Codec Support MP3, WMA, WAV File System ISO9660-1,-2, Romeo, Joliet Max Directory 8 Max. Folder # 9 Max File # per Folder 253 Max File # per Disc 65,535 Multisession Disc Play var Random Play Folder/Disc Repeat Play File/Folder MP3 Bit Rate 8~320kbps or VBR WMA Format WMA v7, 8, 9 WMA Bit Rate 48~192kbps, VBR, Lossless File Name 64 bytes Folder Name 64 bytes ID3/WMA Tag ID3 v1.0, 1.1, 2.0; WMA Tag Length 30 bytes Tag Data Track, Artist, Album, Comment Tag Display On/Off var IP-Bus System Expandability IP-Bus System Control var XM Radio Ready var iPod Adapter Ready var Multi-CD Control var TV Tuner Control var Auxiliary Input CD-RB10 or CD-RB20 required External Unit Control 2 Display Features Display Type Blue-Back LCD with LED Backlight Flap Face Flap Face Audio Features Built-in Speaker Power MOSFET 50W x 4 Equalizer EEQ (3-Band Parametric) Equalizer Presets 5 User Equalizer Settings 2 Loudness 3 Mode FIE (Front Image Enhancer) var Electronic Balance/Fader var Source Level Adjuster (SLA) var RCA Preouts 2 pair (Front, Rear) Preout Voltage & Impedance 2V, 100 Ohm General Features Rotary Volume Control Pop-up Remote Control Card Wired Remote Input var Detachable Face Security var Warranty 1 Year Üstteki pahalı bişi 250-300 dolar arasında. Alttaki 200-250 dolar civarında. [signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 14 Ocak 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 blaukpunkt işçin bişey demem ama pioneer için şunu diyimki. pioneer in aynı fabrikada üretilen "PREMIERé diye bir markası daha var. paynırın (kastırmayın şimdi ) kendi sitesinden bakarak herşeylerinin aynı olduğunu görebilirsin. bizim yerli premier değil tabii onla karıştırmayın. bulabilirsen bide onu dene. bide ben geçenlerde araştırdığımda şöle acı bi gerçekle karşılaştım. Bideki büyün oto ses sistemleri yurt dışı satış fiyatının 2 katı. o sednin 350 dolar dediğin alet dışarda 160 dolar. :( :([signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: tunch, 14 Ocak 2005 23:50 tarihinde demiş ki: blaukpunkt işçin bişey demem ama pioneer için şunu diyimki. pioneer in aynı fabrikada üretilen "PREMIERé diye bir markası daha var. paynırın (kastırmayın şimdi ) kendi sitesinden bakarak herşeylerinin aynı olduğunu görebilirsin. bizim yerli premier değil tabii onla karıştırmayın. bulabilirsen bide onu dene. bide ben geçenlerde araştırdığımda şöle acı bi gerçekle karşılaştım. Bideki büyün oto ses sistemleri yurt dışı satış fiyatının 2 katı. o sednin 350 dolar dediğin alet dışarda 160 dolar. :( :( Türkiye'de yaşıorz kardeşim bırakalm artık bunları git yerleş avrupaya wer 160 dolar ama burada böle maalesef yapcak bşi yok[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 maalesef öle. gümrüğe+vergiye kafam girsin.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar