Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Yaşam

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Dürüst olmak gerekirse; ben mezun olamayacağım zaten, okul uzadı. Zaten çalışma hevesim de yok, kafamı dağıtacak bir ortam arıyorum. Ev kiramı, yemeğimi karşılayacak bir iş bulsam. İki bilgisayar tamir etsem de yeter ya. Çok da hevesim yok zaten.

Edit:

Ama evimde ve ünide yaşadığım rahatlıktan daha düşük bir standartta yaşarsam morelim bozulur yani. Nasıl yapsam bilemedim. Konu aslında tam kişisele döndü bu mesajdan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

yavrum burada bilisim sektoru diyince otomasyon yazilim programcilik filan anlasilir..

ole 2 bilgisayar formatlar ekmegimi cikartir kirami oderim i unut..hicbir yerde o is para getirmez..

Bir bilgi işleme girsen, 1500-2000 arası mayış alsan. Birkaç sene hayatı öteleriz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Kenjuro said:

Benimde tayin ankaraya çıktı yer kızılayda tercihen metro ile ulaşım sağlayabileceğim kirası ucuz yerler nereler

Metro ile ulaşabileceğin yerlerde semt güzel ise kiralar pahalı, semt dandik ise kiralar ucuz. Tabii pahalı/ucuz tanımları İstanbul'dan gelen birisine garip gelebilir.

Kızılay'a yakın olsun diyorsan Dikmen'i öneririm. Bazı apartmanlar baya eski ama orta/yeni apartmanlar da var, kiralar çok yüksek değil, Kızılay'a dakka başı dolmuş var 10dakikada kızılaydasın, semt olarak da orta, ne çok iyi ne çok kötü. Dikmen vadisi de dibinde canın sıkıldı mı git iki tur at :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

sana önerebileceğim demetevlere bağlı çamlıca mahallesi

nispeten demetin kaotik ortamı yok,daha huzurlu rahat,metro için servis var metro yakın sayılır..

bu dediğim yer kötünün iyisi,sincanı falan unut yaşanmaz oralarda.yapracık falanda ankaranın dışı işe yetişmen için 5 de kalkman gerek..
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Dürüst olmak gerekirse; ben mezun olamayacağım zaten, okul uzadı. Zaten çalışma hevesim de yok, kafamı dağıtacak bir ortam arıyorum. Ev kiramı, yemeğimi karşılayacak bir iş bulsam. İki bilgisayar tamir etsem de yeter ya. Çok da hevesim yok zaten.

Edit:

Ama evimde ve ünide yaşadığım rahatlıktan daha düşük bir standartta yaşarsam morelim bozulur yani. Nasıl yapsam bilemedim. Konu aslında tam kişisele döndü bu mesajdan sonra.

CCNA al bari de belki o zaman 1.5k verir birileri bilgi islem diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...