White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bi tanede bana şarkı hediye et güzel seslim boktan ses kartlım :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bence ses gerçekten çok güzel[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ya butun mesajlari okumadim biri daha once soylemdimi bilmiyorum ama su sarki taglaarini acsanizda ne caldigini anlasak daha guzel olur diyorum tabi sadece oneri birde azmodai calarken arada bir ciyvk filam gibi sesler gelio onlar bendenmi yoksa herkestemi oluyor :) ayrıyetten azmodai sesine hasta oldum sen konus diye ben audigy bile alirim sana :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bana bişler hediye et! :P :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ehuhe ederiz white ne istion :p bu arada azmodai ben ciddiyim ses tonum baya iyi geliyor :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sana no leaf clover i verdi ya iste amma ac gozlusun :-P sira bende, bende istiorum sarki :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Fado to Black istiyom..[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 AA! benim haberim yok tam işerkenki zamanımımı bulmuş :(.. :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: KHaRoN, 07 June 2003 00:06 tarihinde demiş ki: Sana no leaf clover i verdi ya iste amma ac gozlusun :-P sira bende, bende istiorum sarki :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall onu bana hediye etmediki yaf senin yanlışın var :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 azmo amca angarali turgut isterim[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hadi yaf şarkının ortasında bi yerdemi söledin? bi ara bişi diodun ama çok az geldi senin tuvalete gitmiştim :) tüh üzüldüm :) :(.[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sesin çok heyecanlıymışsın gibi geliyo.. Bu arada Shadowbane senden umbarauma yı istiyorum (soulfly)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oha kimse bana bugün çıkıcağmı söylemedi? ehe cuma günü çıkarım demiştim de, nasılsa bu iş 2 haftaya anca olur diye söyledim. kusura bakmayın bugünlük benden mahrum kalcaksınız.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oha seni aradım ya bugün çıkıyomuşsun diye, sende yok bu hafta değil dedin. hatta telefonuna bi bakarsan cevapsız olduğunuda görürsün.uyansaydın yanına gelecektimde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yok hatırlıyorum konuştuğumuzu da, bu hafta çıkacağımı gerçekten düşünmedim, yani bu hafta radyonun açılabileceğini bile düşünmedim. birilerinin saati benim yüzümden kaydıysa, benim yüzümden program akışı değiştiyse özür dilerim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar