Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ay'daki ezan sesi

_Diablo_Tyrael_

Öne çıkan mesajlar

Kardeş sen bu forumu çok ciddiye almışsın zira burası çoluk çocuk mekanı...Delinin biri kuyuya taş atıyo bizim gibi 40 akıllı da onu nasıl çıkarırız diye kara kara düşünüyoruz...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ramocan, 18 Ekim 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
Kardeş sen bu forumu çok ciddiye almışsın zira burası çoluk çocuk mekanı...

Beğenmiosan veya kendini çok büyük görüyosan...Küçük dağları yarattığına inanıyosan forumda yazmazsın,foruma çamurda atmazsın yakışan şekilde çıkar gidersin..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
Sosyal ağlarda paylaş

Bakınız Amerikalıların şöyle bir deyimi var:"Hate the player, not the game" Yani arkadaş sen burada olsan da olmasan da burada aptal ve ne dediğini bilmeyen kişiler olacak, sen yine de sırtını çevirme çünkü ışığının değdiği yeri aydınlattığın kadar parlaksın...
Saygılar...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

uzay ses ve basınca yalıtımlı gibi birsey o duydugu sesi tekrar dunyada duydugunda nasıl bi çagrısım yapmıs olabilir bilmiyorum ama atmosfer dısında basınc ve ses oldukca dusuk seviyede olur ayda boyle bir sey olacagınıda sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
valla tarih hastası sen verdin galiba bu konunun linkini koptum gülmekten :)
ya şimdi komplo teorilerini herke üretmez üretenler zeki inanlardır buna lafım yok ama yani bu kadar da olmazki ay yapay uydu ! uzaylılar kodu onu ! :D yani nediyim burnunuzun dibindeki gezegen hakkında böyle şeyler söylerseniz biz hiç uzayı fln araştırmayalım önce buradaki bilinmeyenleri çözelim .
gelelim aya ay hakkında sizler bunları tartışırken eylül 2004 bilim ve teknik dergisinin (442. sayısı) 14 ve 15. sayfalarında geniş bilgi var . bu tarz komplolara merak saracağızına açıp bir bakın...
aya ayak basma meselesine gelince basmamışlarsa ne olacak basmışlarsa ne olacak sonuçta ellerinde bu teknoloji varsa sizin bunları tartışmanız gereksiz mars a gitmeyi planlayan bir ülkeye aya gitmedi demek doğru deil.
valla şunu söliim dünya dışı bir canlı olsa ölseler dünyaya gelmezler ne olur belki goradaki gibi(aksaray :) :D:D:D:D bir şeyler yaparsınız .[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

ben kac defa dedım o ezan sesı ufoların ayın karanlık yuzundekı ussundekı bır camının cuma ezanı dıye
uzaylılarda turk zaten anlayın bunu artık dunyaya dusen ufoların dusme sebebıde bu yuzden zaten yercıkımı var dıye yorungede bosa alıyolar aracı yakıt tasarrufu olsun dıye ama bı bakıyolar cekım alanına girmişler
zaten amerikalılar area 51 de yaptıkalrı ıncelemelerde gordulerkı uzaylılar turk o yuzden bızle ugrasıyorlar ve ıraktan sonra bıze saldırıcaklar ve o yuzden bagıs kampanyası adı altında turk kanını analız edıp ustun ozellıklerımızı DNA dan cıkarıp kendılerıne super guclu klonlar kopyalıycaklar :D

şaka bir yana olay tamamen efsanedir yok armstrong arabıstana gitmiş orda duymuş sesi demiş ben bunu ayda duydum yok efendım gusto denızın dıbınde duymuş bu sesı
gusto muslumanda ama sebebı farklı kuranda yazan bız suyu oyle bır akırıtırızkı ıkı akıntı bırbırıne karısmaz fılan dıye bır ayet vardı gusto cebelıtarıkta galıba bunu gormus tuzlu suyla tatlı suyun bırbırıne karısmadan aktıgını ve o zaman ıslamıyete gecmıs derler kımısı sempatı duymus der ama cenazesınde de hatırlarsanız olay olmustu yakınları musluman adetlerıyle gomdurtmemıstı fılşan bızde dırek reha muhtarın ateş hattı oldu yasar nurı hoca zekerıya beyaz fılan cıktı dıne uygunmudur boyle bişey degılmıdır dıye tartışmaya başladılar[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 09 Ocak 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
ben kac defa dedım o ezan sesı ufoların ayın karanlık yuzundekı ussundekı bır camının cuma ezanı dıye
uzaylılarda turk zaten anlayın bunu artık dunyaya dusen ufoların dusme sebebıde bu yuzden zaten yercıkımı var dıye yorungede bosa alıyolar aracı yakıt tasarrufu olsun dıye ama bı bakıyolar cekım alanına girmişler

ahah viktor yardın beni gece gece..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle fantazi şeylere hastayım.Dur bir başka fantazide ben yazayım,renk olsun:)

"Armstrong ufak bir çocukken,Armstrongların ailesinin komşularından birisinin kocası,karısından oral sex yapmasını ister.Kadından bundan iğrenmektedir ve cevabı "Bunu anca komşunun yaramaz çocuğu(bu armstrong oluyo) aya çıktığı gün yaparım" der
ehehe:P[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca kaptan gusto denizde birşey duymamıştır...

Akdenizde araştırma sırasında ege deniziyle akdenizi ayıran çizgiyi ve uların birbirine krışmadığını görmüş...Daha sonra kur'anda aynı şeylerin yazdığını görünce La ilahe illallah demiş müslüman olmuş :)

Artık ne kadaı doğru bilmiyorum...[signature][hline]God is a Dj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...