Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü iconu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle örnek vereyim duvar kağıdı varsa mesela bilgisayarım yazan kısım transparan gibidir ama arkadaştayım oyundan çıktık "resetle :P" yeniden masaüstüne geldiğimizde bilgisayarım mavi bir kutu içinde yazıyordu. Bu nasıl düzeltilir çok sinir bozucu bir şey[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
masustu kavrami biraz yanli$ anla$ilmi$ anla$Ilan :P

not:masaustu ayarlarinda rengini degi$tirirsen duzelir.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
hayır farkındayım da esprisine açıkçası yazacak yer bulamadım biliyorum masaüstünün ne demek olduğunu da ayarlar düzeltilmiyo sadece başka bir renk seçebiliyorsun[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
Masaustu nedır??[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
donanım/yazılım bölümü :)

sanırım dediğin şey Control Panel / sistem/ advanced (gelişmiş?) ayarlarında performance var, orda bi yerde olması lazım.

yoksa orda, gene o şekilde performans ayarlarının olduğu bi yerdeydi diye hatırlıyorum :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
wah! süpermiş bu mega filanmış ya.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
  • Yeni Oluştur...