Crawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 toggie said: cep telefonu wireless modem aga baglı ipad, telefon, tv, laptop soludugun havadan veri akıyor. yoksa sen magarada falan mı yasıyosun? Headset ile şu saydıklarını aynı kefeye nasıl koydun. Headseti yeri geliyor kafandan 5 saat çıkarmıyorsun. Saydıklarının hepsi bir şekilde beyninden uzakta. Telefon hariç. Ha telefonu kafana bantlayıp geziyosan onu bilemiyorum. http://www.ilenesmachine.com/images_blog/handsfree_small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 kafandaki headset ile cebindeki telefon arasında bir fark yok. wireless yine wireless. ayrıca kablolu cihazlar da radyasyon yayar. kafana 5 saat taktıktan sonra kablosuz olması bir fark ifade etmiyor. lut fen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 wireless'ın yaydığı radyasyon cep telefonu kadar olamaz hiç bi zaman. ama max değerler birbirinden o kadar uzak değil. kafanda saatlerce kaldığını düşünürsek evet bi maaruziyet var. bi cep telefonu max 2W , 3310lardan da öncesi falan wireless router max gücü 500 mW falan oluyor. 4 katı az ama 10 katı fazla takıyosun kafana. Ama bu yukarda yazdıklarımın hiç biri önemli değil. iyonize radyasyon yaymaz telefon. muz telefondan daha zararlıdır o konuda. telefonun zararı yaydığı enerjiyi vücudun emmesinden kaynaklanır. bu da beyninizde ne bileyim glikoz metabolizmasını bozabilir taşağınıza yapışırtırıp taşırsanız kısır edebilir. konuşma esnasında RF yememek için samsunglar için önerilen 1mm iphone için önerilen 0.5mm ya da özel kılıfları var onları kullanın. yastığınızın altında olmadığı sürece de yanınızda telefon ile uyuyabilirsiniz sorun yok. saçmalamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 G930 u kafanda bes saat tutman imkansiz bisey. Yarim saatten sonra boynuna indiriyorsun. zaten boynundayken bile ses gayet net geliyor ben hep oyle kullanmistim.sdfssds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Sen kablolu cihazlarda da radyasyon yayar'a geliyosan, elektronik alet kullanmayalım hiç. Hem benim söylediğim bir tavsiye idi. Bilimsel bişi yok zaten. Kafa senin kafa, vucut senin vucut. Sen kullanmaya devam et banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Dragonfire said: Kulaklık mouse ve mousepad siparişi vereceğim ama 100 dolar gümrük muhabbetine istinaden tek tekmi yapsam bende bilemedim. ben de bundan yapıyorum. çinden 35 dolara siberia v2 csgo edition, 20 dolara qck+ nip temalı mouse pad, 44 dolarese razer deathadder 2013 mouse bir de klavye alacağım türkçe karakter sıkıntısı olduğundan onu trden almak zorundayım. tavsiyelere açığım. siberia v2 yi aldım her ay bi tane 4 ayda tammadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 çinden dediğin hangi siteden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 tiLi said: çinden dediğin hangi siteden? aliexpress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 aliexpress'den mousepad aldı arkadaş goliathus mu ne razer'in baya ucuza aldı o yüzden fake gibi geldi bana. (cidden ucuza, 7 dolara mı ne aldı kocaman seccade gibi nerdeyse.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Hevesimi aldım kulaklıktan, halen sennheiser g4me one kulaklığım evdeki patronluğunu sürdürüyor. 200 liraya verebilirim isteyen olursa aldığım fiyat olmuş oluyor, HyperX vardı denemek istediğim bir de onu kovalayayım. İstanbul içinde Kadıköy'de elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar