MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Süper bi alet.. Bütün mame oyunlarını çok hızlı ve sorunsuz emule edebiliyor.. İşlevine göre bayağı ucuz süper bir palm.. Gameboy tarihe karışacak.. Elimden düşüremiyorum... Elde street fighter oynamanın veya mustafa oynamanın başka zevki olur mu ya? Hele benim gibi bunların hastasıysanız.. Sadece mame oyunları değil başka oyunlarda çalıştırıyor.. Ama sadce bu özelliği bana yetiyor..Burda[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.[Bu mesaj nedanko tarafından 14 Ocak 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hmm.. infrared filan gibi bişi var mı iki kişi oynamak için. öbür türlü bi manası yok bence..[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: connect wirelessly Press the Bluetooth button on your Zodiac and you're ready to challenge up to 7 other worthy opponents to some spirited wireless, multiplayer gaming.* Pair the Zodiac with a supported Bluetooth-equipped mobile phone or Bluetooth hub and enjoy wireless connectivity almost anywhere in the world. Send messages, images and more to your friends. * Number of players supported determined by game iyi iyi...[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 oo hakkaten çok cici bi aletmiş. çok severim minik teknolojileri. bide multiplayer oynamak nası keyifli olur onunla... bazen düşünüyorum da şu aleti alıp 10 yıl öncesine götürsen milletin tepkisi ne olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Euheu ama 10 sene çok yakın bi zaman.. O zamanlar mesela bende gamegear vardı renkli ekrandı falan. O yüzden pek şaşırmazlar sadece şimdinin parasıyla 2-3 milyarlık bi alet zannederler..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=106671 :) bence 10 yılda çok şey değişti. 10 yıl önce millet 486 kullanıyodu.. 50mhz falandı aletler tabi. fan bile kullanmazlardı cpu'larda. sen şimdi cebinden çıkardığın alette mis gibi tony hawk pro skater oynuyosun. kimbilir o aletin çalıştırdığı daha neler vardır.. arkadaşımda palm var, ama oyun amaçlı bi palm değil ve o bile 400mhz. bu gösterdiğiniz herhalde 500, 600+ mhz vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 beyendim. gbdc den daha iyiymis[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 y6a psp cikiyo napicaksiniz bunu dvd bile izleniyo onda grafikler ps2 den daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 oha abartmışlar birazda bunların fiyatları gameboy kadar olabilecekmi bakalım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 124) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ukalaca gorunmesini istemem ama PSP ve Nintendo DS'in karisinda cok fazla sansi oldugunu sanmiyorum.Ha belki "biz" severiz ama buyuk firmalarin savasina yenik dusuncegini zannediyorum.Ne yazikki hep boyle oldu.Guzelim Sega bile gitikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 psp den daha mi pahali ahah psp cig cig yiyecek bunu yiyoda aslinda[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Abim geçen sene almıştı bu aleti baya oluyor ve o soldaki stickte imalat hatası var seninki de bir aya kalmaz bozulur geçmiş olsun. Yeni kurulan firmalardan elektronik alet almanın böyle bir sakıncası var işte.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 gerçekten cici bir alet alsam mı ne yapsam :D[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ben de bir Gameboy var ben diyim 10 siz diyin 11 yıllık[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 iyide hocam bu yurt dışında bile 300$ a satılıyo kim bilir türkiyeye kaça gelir ps2 alırsın o paraya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Yaf de sadece atari olarak bakma olaya.. Palm bu yani bildiğin palm.. O yüzden çok işlevsel.. Gerçi bide ben 200 dolara aldım...[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tam almalıkta son paramı mp3 playera, artan az bişeyide kulaklığa verdiğimi hesaba katarsak yalan olur bu alet benim için:) palm ise işimede yarardı gerçi:) *!para biriktirmeye başlar*[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar