Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ford Focus vs Yeni Mazda 3

bloodjackal

Öne çıkan mesajlar

Aradığım Özellikler
Bütçe 50-60 k arası.
Benzinli fakat yakıtı 8-9lt/100km geçmesin.
0 ya da 2. el olabilir. Sedan hariç HB veya sportif bir kasa.
Manuel/Otomatik Farketmez.
0-100 çok vasat olmasın.

Bu aralar focus ve mazda çıkardıkları kasa ile beni cezbetti. Alternatif sunanların görüşlerine açığım scirocco, guiletta gibi.

Fiesta sahibiyim segment yükselteyim diyorum.

Fikir Versin diye;

Sosyal ağlarda paylaş

Mazda3'e oy verdim ama bence her ikisine de para vermek çok mantıklı bir tercih olmayacaktır. İki seçenekten bir tanesinde en ufak bir egzotik yaklaşım olsa, keyif alacağın bir araçta vereceğin parayı veya satarken kaybedeceğin miktarı gözardı edebilirsin derdim fakat sürüş keyfi olmayan bir araba alacaksan bunu önermiyorum.

Geçtiğimiz hafta annem için Golf 1.2 TSI DSG Comfortline aldık ekstradan Sürüş Konfor paketi var ve ilk kez VW sahibi oluyoruz. Bu zamana kadar diğer markalar ile VW arasında yapılan karşılaştırmalarda gerçekten çok acımasız davrandığımı farkettim, bence çok ayrı bir noktada Golf.

Tavsiyem gidip bir incelemen çünkü 50-60 bin TL bandında bir araba almak istiyorsan ve 50'yi çok geçmesin düşüncesinde değilsen böyle bir seçim yapman daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

MidlinePlus versiyonunu 60.600 TL, bizim seçtiğimiz konfigürasyonu düşünürsen de 65.600 TL'ye alabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...