bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Aradığım Özellikler Bütçe 50-60 k arası. Benzinli fakat yakıtı 8-9lt/100km geçmesin. 0 ya da 2. el olabilir. Sedan hariç HB veya sportif bir kasa. Manuel/Otomatik Farketmez. 0-100 çok vasat olmasın. Bu aralar focus ve mazda çıkardıkları kasa ile beni cezbetti. Alternatif sunanların görüşlerine açığım scirocco, guiletta gibi. Fiesta sahibiyim segment yükselteyim diyorum. Fikir Versin diye; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ikisi de guzel araba da focusun onceki kasasi daha mi iyiydi sanki ne (aymi kasanin degisik izgarali olani da olabilir dedigim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Fordun ızgara tasarımı fiestayla tr'ye geldi ilk ama küçük arabada o kadar büyük ön ızgarayı çok beğenmemiştim açıkcası focusa daha oturdu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bence mazda 3. Bölümden bir hoca yeni aldı sedanını, bayağı hoşuma gitti. Tabii öyle içine oturup falan inceleyip, sürmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yedek parça ve servis desteğini düşünerek focus diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mazda3'e oy verdim ama bence her ikisine de para vermek çok mantıklı bir tercih olmayacaktır. İki seçenekten bir tanesinde en ufak bir egzotik yaklaşım olsa, keyif alacağın bir araçta vereceğin parayı veya satarken kaybedeceğin miktarı gözardı edebilirsin derdim fakat sürüş keyfi olmayan bir araba alacaksan bunu önermiyorum. Geçtiğimiz hafta annem için Golf 1.2 TSI DSG Comfortline aldık ekstradan Sürüş Konfor paketi var ve ilk kez VW sahibi oluyoruz. Bu zamana kadar diğer markalar ile VW arasında yapılan karşılaştırmalarda gerçekten çok acımasız davrandığımı farkettim, bence çok ayrı bir noktada Golf. Tavsiyem gidip bir incelemen çünkü 50-60 bin TL bandında bir araba almak istiyorsan ve 50'yi çok geçmesin düşüncesinde değilsen böyle bir seçim yapman daha mantıklı olur diye düşünüyorum. MidlinePlus versiyonunu 60.600 TL, bizim seçtiğimiz konfigürasyonu düşünürsen de 65.600 TL'ye alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 mazda sürüş konforunda golfü yaklaştırmaz kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 mazda3, focus ile kıyas kabul etmez bence. Ama benzinli fiyatı 55-77k arasında, çok fark var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Ekşide epey uzun uzadıya tartışmışlar mazda 3 vs golf. Birkaç otomobil dergisi de yapmış bu karşılaştırmayı. ÇOK yakın iki araba birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar